|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο έγινε!
Τα τζάμια μην τα τρίψεις,μαλακά με ένα πανί με ξύδι θα καθαρίσουν. Περιοχές μπορείς να χωρίσεις βάζοντας με κατάλληλο τρόπο και μερικά φυτά(βαλισνέριες?) |
|
||||
|
||||
![]()
Τα αλατα ειναι απο την εσωτερικη μερια του ενυδρειου Κλεοβουλε..
Δηλαδη ειναι καλυτερα να χωρισω περισσοτερες επικρατειες παρα το γεγονος οτι οι πετρες που θα προστεθουν θα πιασουν μεγαλύτερη επιφάνεια συνεπώς κ λιγοτερος χωρος για τα ψαρια να σκαβουν κ ολα τα σχετικα? Την λυση με τα φυτα την σκεφτηκα οπως βλεπεισ κ στην αρχικη φωτο αλλα το aquascape απο κοντα επειδη εχει "καθησει" αμμος πανω στην ξυλοπετρα δινει εντυπωση χιονισμενων κορυφων ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Με τα easy-wipes μπορει να το κανει. Το βαζεις αναμεσα στον μαγνητη και καθαριζεις το τζαμι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα ευχομαι να ειναι ενταξει για 2 ζευγαρια..!
Χωριστηκαν 5 επικρατειες κ νομιζω οτι τα ψαρια δεν θα ειναι σε οπτικη επαφη μεταξυ τους.. Φαινεται κυριως στην 2η photo εχω βαλει απο ενα σαλιγκαρι σε καθε επικρατεια για να ξεχωριζει κ να μου πειτε αποψεις.. Μειωθηκε αρκετα η επιφανεια του βυθου παντως που μαλλον ειναι μειονεκτημα... Επισης στο pet shop μου προτειναν στο εξωτερικο φιλτρο να αντικαταστισω κ να συνεχισω να χρησιμοποιω ανθρακα κ σαν επιχειρημα μου ειπαν οτι "στα θαλασσινα ενυδρεία που τα ψαρια εχουν τεραστια απαιτηση σε καθαρο νερο γιατι χρησιμοποιουμε ανθρακα και στις κιχλιδες που εχουν επισης μεγαλες απαιτησεις σε καθαρο νερο οχι??". Δεν μου φανηκε κ παραλογο. Τι λετε??? |
|
||||
|
||||
![]()
παραλογο μπορει να μη μου φαινεται...περιττο ομως μου φαινεται!
|
|||
|
|||
![]()
[xxx Greekglish xxx]
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 29-07-11 στις 21:56 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Tanganyika project! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 19-01-10 17:03 |
STELLARA project | sifnos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-02-09 15:50 |
νοτιοαμερικανικο project | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-03-08 14:44 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |