|
![]() |
#1 |
Tanganyika project!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα παιδια. Ετοιμαζω ενα 60λιτρο mini-tanganyika το οποιο θα φιλοξενησει multifasciatus. Aρχικα εχω την εξης απορια. Στο ενυδρειο εχω τοποθετησει στον πατο εσωτερικα φελιζολ. Υπαρχει περιπτωση να σκαψουν τα ψαρακια αυτα ακομα και το φελιζολ? Υπαρχει κανενας τροπος για να περιορισω το σκαψιμο των νανοκιχλιδων? (Το ενυδρειο ηδη τρεχει και στρωνεται)
|
|
Εμφανίσεις: 4007
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί έχεις βάλει φελιζόλ στον πάτο? (Μπορεί να σου φανεί χαζή ερώτηση αλλά δεν κατάλαβα γιατί έχεις βάλει φελιζόλ στον πάτο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με τα συγκεκριμενα ψαρακια δεν θα εχεις αυτο το προβλημα.
Υ.Γ. : Βαζουμε το φελιζολ στον πατο οταν τοποθετουμε μεγαλες και βαριες πετρες στο ενυδρειο για να μην καταπονησουμε τον γυαλινο πατο του ενυδρειου και να καταμεριστει ισομερως το βαρος.
|
||||
|
||||
![]()
Παντως το ενυδρειο εχει συνολικα 9 κιλα αμμο. Εχει 2 ποντους περιπου φιλιζολ και η αμμος ειναι 3-5 cm πανω απο το φελιζολ...Ελπιζω να μην παρουσιασουν προβλημα τα ψαρακια. Τους εχω βαλει και αρκετα κοχυλια βεβαια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είσαι.
![]() Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Ασπρο φελιζολ εβαλα, οχι daw. Λετε να μου το φανε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το σκάψιμο για πολλές κιχλίδες είναι "τρόπος ζωής"
![]() Το ότι θα φτάσουν στο φελιζόλ είναι σχεδόν σίγουρο.Να σκάψουν και το φελιζόλ δεν το έχω δεί εκτός αν μιλούσαμε για malawi mbuna. Έβαλες dow ή το απλό άσπρο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
The Oscar Project | Epinephelus aeneus | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 29-03-09 20:28 |
STELLARA project | sifnos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-02-09 15:50 |
νοτιοαμερικανικο project | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-03-08 14:44 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |