|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω! Αυτά έχω διαβάσει από εμπειρότερους χομπίστες. Ειναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που βάζω corys στο ενυδρείο μου και δεν ήθελα να πειραματιστώ. Προτίμησα να ακολουθήσω αυτά που διάβασα και να μην ρισκάρω ή παίξω με τις πιθανότητες.
Αν έχει κανείς προσωπική εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα θα χαρώ και εγώ να την ακούσω...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Πράγματι, έχει κανείς εμπειρία επί του ερωτήματος;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
αλλα αυτο θα το εχεις διαβασει υποθετω. προσωπικα λοιπον στα τοσα χρονια που δεν ηξερα την τυφλα μου (οχι οτι τωρα την ξερω αλλα τελος παντων) εβαλα αρκετες φορες κορυ σε καινουριο πυθμενα χωρις να αντιμετωπισω καποιο προβλημα...αλλα οπως υπογραμμισα...αυτο ειναι σιγουρο?? θα ρισκαρεις? εσυ εχεις την απαντηση...
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Θέλω να δείξω υπομονή.
Ελπίζω οι μετρήσεις που θα ακολουθήσουν να μου δείξουν αν μπορώ να ρισκάρω ή όχι. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι έκανες τελικά;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκίνησα αρχικά με Κardinal tetras (5) και 1 εβδομάδα μετά, έχοντας ήδη καλές μετρήσεις, θα προσθέσω άλλους 3-5 καρδινάλιους για να γίνει ένα μικρό κοπαδάκι.
![]() Αφού προσαρμοστούν όλα, στρώσει και λίγο ο βυθός, ενδέχεται να προσθέσω και 5-6 cory panda. Θέλω δηλαδή, αλλά επειδή τα λίτρα μου είναι λίγα, είναι από δύσκολο έως ανέφικτο. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγή...βυθού | sorips85 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 03-07-08 20:05 |
νέο ενυδρείο και προβλήματα | elk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-10-07 18:08 |
2 προβλήματα | binational | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 30-10-06 00:11 |
Προβλήματα με τα φυτά | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-09-06 18:04 |
Αλλαγή βυθού | immerback | Θαλάσσια Βιολογία | 6 | 14-06-04 16:22 |