|
|
||||
|
||||
![]()
SORRY μια ερωτηση Panos ti ενοεις μηχανικο μακαρονι
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο π.χ.
http://www.gardensite.co.uk/upload/m...ters/a1470.jpg http://www.myfishforum.com/attachmen...ramic-ring.jpg ειναι κεραμικο μακαρονι. δεν ειναι πορωδες τοσο οσο το σιποραξ και αλλα υλικα για εποικισμο εσωτερικα...οποτε δεν κρατα πολυ βιολογια και κρατα μηχανικα τις μεγαλες "βρωμιες" (..οι πιο ψιλες συνηθως κρατουνται απο το σφουγγαρι και οι πολυ μικρες απο τον υαλοβαμβακα. )
|
||||
|
||||
![]()
αααααααα καταλαβα αλλα δεν θυμαμαι τι εχω μεσα στο φιλτρο.... ασε που επρεπει να σκισω το καλσον για να δω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1.το μακαρονι μου το εχει δωσει ο μπολιαριστας δισκομοντατορ Georgoraks. 2.τα εχω ελεξει τα σφουγαρακια εχουνε μπολικη μπιχλα αλλα οχι φυτα η κατι αλλο 3.το ιαλομπαμπακα ειναι το μαμισιο δεν το εχω πειραξει απο ασπρο ειναι καφε σκουρο . Ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Αχ Τζένη, Τζένη, στην επόμενη αλλαγή νερού που θα κάνεις στο νερό που θα βγάλεις από το ενυδρείο σου (Σε κάποιο κουβά) καθάρισε το σφουγγάρι, να φύγει λίγο η μπίχλα κι επιτέλους άλλαξε τον υαλοβάμβακα. Επιπλέον ψάξε να δεις αν έχει πεθάνει τίποτα μέσα όπως κάποιο ψάρι ή το χειρότερο κάποιο σαλιγκάρι. Τέλος αν ταϊζεις τα ψάρια 4 φορές την εβδομάδα (μέρα παρά μέρα) δεν θα πάθουν και τίποτα. Καλή συνέχεια και μην πανικοβάλλεσαι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
οπως σου ειπε ο Μακης, καθαριζεις-ξεπλενεις τα φιλτρα και πετας-αντικαθιστας ή ξεπλενεις ΚΑΛΑ τον υαλοβαμβακα να ξαναγινει ασπρος. και θα παρατηρεις τη ροη του φιλτρου σου. οποτε μειωνεται...σημαινει πως εχει γεμισει μπιχλα και πρεπει να καθαριστει.
ετσι θα μπορεις να δινεις και μπολι!!! ![]() υ.γ. ο georgarask δινει σιποραξ..οποτε ειναι βιολογικο υλικο. αν σου εδωσε ομως λιγο απλα για μπολι θα πρεπει να βαλεις κι αλλο. εκτος αν σου εδωσε ποσοτητα...
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον αγορασα σιποραξ.πηρα υαλοβαμβακα και τον ανθρακα θα τα βαλω ολα καινουργια τωρα.για το σιποραξ θα βγαλο τα δυο τελευταια σφουγαρια (πρασινο και μπλε)και θα βαλω μεσα στο φυλτρο ολο το σιποραξ που πηρα .αν δεν τα λεω καλα διορθοστεμαι για να το κανω σωστα.
Ευχαριστω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πότε ταίζω | alexhs | Χρυσόψαρα | 9 | 09-04-10 20:26 |
ΠΑΙΔΙΑ S.O.S | tedy069 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 21-02-10 19:55 |
παιδια......... | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-10-09 17:39 |
Παιδια ! | ΠΟΠΟ | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 03-06-06 13:12 |