|
|
||||
|
||||
![]()
και κατι αλο παιδια μου ειπε ο πετσοπας να ρηξω Αμμωνια Detox λεγετε για να μη παθουν τοχικα τα ψαρια οσο εχει μεσα ανεβασμενει αμμωνια .Να το ρξχω ;σας ρωταω επιδη δεν εχω εμπιστοσηνει στα πετ σοπ ;παρολο που ο σιγεκριμενος πρεπει να ειναι ενταξι..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτα τα ντετοξ και βακτηριαδοξ ειναι σκευασματα ωστε να ανεβαινει ο τζιρος των εταιριών... Αν εχεις προβλημα με αμμωνια, αφου εχεις λυσει θεματα οπως η ιχθυοφορτιση και αγορα ενος σωστου φιλτρου με βιολογικο υλικο, βαζεις μπολι..Αν εχεις στρωμενο ενυδρειο εισαι οκ Για εκτακτη αναγκη οπως πχ διακοπη ρευματος, κανεις και μια αλλαγη νερου..αλλα στην περιπτωση σου δε χρειαζεται κατι.. Επισης να ξερεις πως και το αντιχλωριο διασπα σε καποιο βαθμο την αμμωνια.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εγω προσωπικα ενα βεβαρημενο απο αμμωνια νερο δεν θα το επιβαρηνα με επιπλεον χημικα στοιχεια...απλα θα δουλευα πολυ αλλαγη νερου... βεβαια αυτη ειναι γνωμη δικια μου και το προιον δεν το ξερω.. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδια ευχαριστω πολυ δεν θα το ρηξω θα το παω πησω
θα κανω ξανα αλλαγει νερου απο τις μετρησεις βλεπω πως φτιαχνετε σιγα σιγα ευχαριστω πολυ |
|
|||
|
|||
![]()
Eισαι σιγουρη οτι εχεις αμμωνια?
Παντως αν εχεις να ξερεις οτι δε φταιει που εβαλες λιγο λιγοτερο αντιχλωριο αρχικα..και πρεπει να να ψαξεις την αιτια στο φιλτρο σου.Αν ηταν στρωμενο.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πότε ταίζω | alexhs | Χρυσόψαρα | 9 | 09-04-10 20:26 |
ΠΑΙΔΙΑ S.O.S | tedy069 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 21-02-10 19:55 |
παιδια......... | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-10-09 17:39 |
Παιδια ! | ΠΟΠΟ | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 03-06-06 13:12 |