|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παρων και εγω.
|
|||
|
|||
![]()
...δυστυχως θα δουλευω(δεν αλλαξε κατι...)...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι κονσομασιόν ; χι,χι,χι
![]() ΥΓ Θέλω φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες και μία με αφιέρωση σε εμένα (μιας και είμαι μακρυά) |
|
||||
|
||||
![]()
Ερχομαι κι εγω με 3 επιπλεον δωρακια για την κληρωση!!!
και την φωτογραφικη μου για να δουμε καμια καλη φωτογραφια επιτελους!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν τελικά θα έρθω οικογενειακώς! 4 συνολικα!
![]() Ελπίζω να έχει και κανένας άλλος μαζί τη γυναίκα του γιατί θα κάνουμε κακό προηγούμενο με την κυρά ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αν φέρω το σκύλο, παίρνει κομμάτι, μπας και μας πέσει το φλουρί? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά αυτήν την στιγμή και να ανταλλάσσεται γνώσεις/υλικά άντε κάλο καφέ...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 28-02-10 στις 12:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα γεγονότα άλλα λένε! Ο Bokostas έτυχε το φλουρί ΚΑΙ εδώ!!!! Το χτύπησε σα μελανοταινία σε γόνο γαρίδας! Το μπάνισε που γυάλιζε από μακρυά και ΤΖΜΠΑΜΜΜΜΜ!!!!! Το όλο θέμα ήταν συκέ!!!! (Η οθρογραφία είναι σωστή!!! ) Αφού με "συκέ" τρόπο το τσίμπισε!!! (Έμαθα ότι παραιτήθηκε του δώρου του μετά από την απειλή λιντσαρίσματος, ανταλλάσοντάς το ιπποτικά και διακριτικά, με ένα αντιχλώριο.... ![]() Αλλά ας μη μπαίνουμε σε λεπτομέριες... ) ------------------------- Παράθεση:
Λίγο χρόνο παραπάνω να είχαμε....
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 28-02-10 στις 16:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λοιπόν πάρτε πόζα, μαζευτείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε σε μία φωτογραφία και χαμογελάστε. Μην ξεχάσετε να μου βάλετε λεζάντα με τις ευχές σας ![]() Αλλιώς ban όλοι από την Τετάρτη ![]() ΥΓ Αν μπορεί ο Bokostas να φοράει το κιλτ και ο Panos1972 από πίσω του με μαχαίρι έτοιμος να τον σφάξει, ότι το καλύτερο !!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τώρα για το κιλτ και την φούστα χλωμό, αλλά θα το παλέψουμε. Όποιος είναι μέσα για να συνεχίσουμε μετά από τον καφέ, με τσιμπουσάκι στον Μαχαραγιά του Αντώνη, ας το πει. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω αν ερθω τελικα γιατι παιζει μια αλλη προταση, θα ερθω και στο μαχαραγια, αφου ειναι στη γειτονια μου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πάμε μια και μια στον Μαχαραγια?
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kοπή της πίτας για το 2009 στη Θεσσαλονίκη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 27-02-09 17:04 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Kοπή της πίτας για το 2008 στη Θεσσαλονικη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 27-02-08 18:39 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |