|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δουλεια... κατι μου θυμίζει αυτο.....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν ποτε σου ερθει η ορεξη για δουλεια πεσε κοιμησου και οταν ξυπνησεις θα εισαι υγειεις
αν η απαντηση ειναι δουλεια η ερωτηση πρεπει να ειναι πολυ ηλιθια μεζεδακια του Αρκα Μεσαααααααα!!
|
||||
|
||||
![]()
... για την καινούρια χρονιά! Να περάσετε όμορφα και ελπίζω να τα πούμε από κοντά στη συνάντηση του Μάρτη που είναι πολύ κοντά!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΠΡΕΠΕΙ να ερθω κι εγω καποια στιγμη στη Θεσσαλονικη να σας γνωρισω και απο κοντα
![]() Προς το παρον, να περνατε καλα και να τσακισετε την πιτα. Και προσοχη στο φλουρι μην σπασετε κανα δοντι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Raven;422050]ΠΡΕΠΕΙ να ερθω κι εγω καποια στιγμη στη Θεσσαλονικη να σας γνωρισω και απο κοντα
![]() Αλεξ σε περιμενουμε να ερθεις και για να το κανω πιο ευκολο για ναρθεις οποτε θες σε φιλοξενω σπιτι μου παιδια ηταν φοβερα για ακομα μια χρονια φορτωθηκα με δωρα και το μεγαλο δωρο το ενυδρειο (να σκασεις Παπαδοπουλε Κωστα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και του χρονου με υγεια
|
||||
|
||||
![]()
Απλά ήταν μια υπέροχη μέρα μαζί σας , ευχαριστώ τους διοργανωτές ….
![]() ![]() ![]() ![]() Στρατηγέ σε ευχαριστώ ξανά για το δώρο σου ------------------------- [QUOTE=paco;422161] Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 28-02-10 στις 20:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύς και καλός και νέος κόσμος. Όλοι το χαρήκαμε πολύ.
Και του χρόνου! Αλέξανδρε και το δικό μου σπίτι διαθέσιμο για φιλοξενία άν αποφασίσεις να ανέβεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά... έτσι είναι η κάλή παρέα!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=paco;422161]
Παράθεση:
Paco..... ![]() ![]() ![]() η Ξ@κ@λίαση σου δεν περιγράφεται ![]() ![]() Καλογέμιστο ρε φίλε και του χρόνου θα έχουμε την ρεβάνς ![]() Όντως περάσαμε τέλεια. Μπράβο στους ανθρώπους που κόπιασαν για την επιτυχία και της φετινής κοπής. Άντε και του χρόνου.
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να πω δύο μεγάλα ευχαριστώ..
Ένα σε όσους οργάνωσαν την κοπή.. ΈΝΑ στον Στρατηγό για τη μοςς που μου έδωσε!!! Φοβερή!!!! Πολύ μπαμπάτσικια!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ηταν φοβερα για ακομα μια χρονια φορτωθηκα με δωρα και το μεγαλο δωρο το ενυδρειο (να σκασεις Παπαδοπουλε Κωστα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και του χρονου με υγεια[/QUOTE] Βασιλάκη αύριο σε περιμένω το απόγευμα στο προποτζίδικο της Ν.Ραιδεστού, να γράψουμε μαζί ένα δελτιάκι ''joker'' μιας και έχει ''jack-pot''. ![]() ![]() ![]() Οσο για σήμερα,πολλή καλή η παρέα,πολλές και καλές οι παρουσίες,αφού πολλοί από τους φίλους,έφεραν μαζί και το έτερον ήμισι και έσπασε κάπως η ανδροκρατούμενη εικόνα αυτου του στενόμακρου τραπεζιού.Σίγουρα περάσαμε όμορφα, και ανανεόνουμε για την άλλη Κυριακή ( αν δεν κάνω λάθος ). |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρτε και τον Bokostas μαζί σας και το 5+1 είναι σιγουράκι!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kοπή της πίτας για το 2009 στη Θεσσαλονίκη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 27-02-09 17:04 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Kοπή της πίτας για το 2008 στη Θεσσαλονικη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 27-02-08 18:39 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |