|
|
||||
|
||||
![]()
Και οι Γαριδες και οι Οτοκυκλοι θελουν ωριμο ενυδρειο και στρωμενο βυθο!
Αλλα Οτοκυκλοι σε 30 λιτρα μικτα δεν ειναι οτι καλυτερο,οποτε αφησε το.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
'Ελενα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη water_turtle_lover : 26-02-10 στις 20:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα συμπαθεις ενας λογος παραπανω να μην τα βαλεις σε 30 λιτρα.
Οσο για το ποια ψαρια ειναι Γιαννακη εδω: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...Otocinclus.htm ------------------------- Αν βαλεις ενα σαλιγκαρι δεν θα εχεις αναπαραγωγες. Επισης μπορει να βαλεις neritina snail ή bubble bee snail που δεν αναπαραγωντε σε γλυκο νερο.
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 26-02-10 στις 20:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια!ναι και εγω καλυτερα θα ελεγα οχι τα ψαρακια!αν να σας πω την αληθεια δεν ηξερα οτι και τα σαλιγκαρια θελουν στρωμμενο βυθο!..
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε σε λιγο καιρο θα παω στο πετ σοπ και θα παρω ενα μονομαχο και θα δω και ποια ειδη σαλιγκαριων εχουν εκει και θα αποφασισω.Θα εχετε μαλλον παρουσιαση του ενυδρειου μου σε κανα μηνα!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω ξαναλεω οτι καποια ενταση δεν ειχα αν φανηκε ετσι αλλα τελος παντων!
εγω καταλαβα αλλο οπως ειπα και πιο πανω!οτι και καλα θελει στρωμενο βυθο ο μονομαχος!για αυτο ρωτησα κιολας!εσεις παρεξηγιεστε χωρις λογο... γνωμη μου ειναι εμενα οτι πρεπει να τα εχουμε κοντα τουλαχιστον στις συνθηκες που ζουνε..εγω θεωρω οτι πρεπει να το κανω αυτο!εσυ ισως θεωρεις κατι αλλο!αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να εκθεσω την αποψη μου! επισης προτεινω οχι γκαπι..λιγο αν δεν προσεξεις θα ξεφυγεις απο τον υπερπληθυσμο!πραγματικα ενα φυτεμενο με ενα μονομαχο και κανα σαλιγκαρι μεσα ειναι μουρλια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
νεκρο ψαρι | dimmy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 11-04-09 22:33 |
τι ψαρι ειναι? | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 11 | 03-03-09 10:00 |
Τι ψαρι ειναι?? | Nikos! | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 18-12-08 18:41 |
τι ψαρι...?? | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 67 | 28-10-08 19:00 |