|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει η ζουγλα σου πρεπει να κλαδεψεις τα 2/3 των φυτων και να μου τα στειλεις για να ειναι ποιο ομορφο
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλες οι java πετάνε συνέχεια νέα φυτά στα φύλλα τους και τα παίρνω και τα χώνω στο πίσω μέρος . Νομίζω ότι στο πίσω-πίσω μέρος δεν πρέπει να περνάει ούτε φύλλο....
![]() Όταν με καλό πάρω το 400 δεν θα το φυτέψω τόοοοοοσο πολύ και σίγουρα θα χαρίσω αρκετά φυτά στους ''καλούς'' μου φίλους ![]() Ευτυχώς .....δεν με ρώτησε κανείς πόσους καρδινάλιους έχω ![]() γιατι θα προκαλέσω ![]() Παναγιώτης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Α............. μόλις θυμήθηκα να ρωτήσω: πόσους καρδινάλιους έχεις?? ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasisg : 25-02-10 στις 12:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Να μην κάνω τον δύσκολο ...να απαντήσω
![]() Νομίζω 52 ![]() ![]() ![]() ![]() Αρχίστε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxa βαλε αλλους 8 να γινουν 60. τα ηθελε ο Κ*@&@& παντως ετοιμασου για σχολια χαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σωστός!!! Αν είναι 60 τους στοιχίζεις σε 10 σειρές των 6 για να μπορείς να τους μετράς πιο εύκολα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και αν σας πω ότι κρατιέμαι να μην αγοράσω άλλους
![]() Πάντως τους αγαπάω πάρα πολύ όλους ![]() Τώρα που βρήκα πως ανεβάζουν φωτο ( είμαι τούβλο με τα computer ) θα ανεβάσω μία όταν σκάνε μύτη όλοι από το βάθος της ζούγκλας για να φάνε ![]() Πάντως εγώ τους χαζεύω με τις ώρες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όλοι έξω από τα βάθη της ζούγκλας για φαι!!! ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9NL7n...eature=related Πέρα από την πλάκα, εγώ σε 400λτ θα πέταγα και κανένα δίσκο. Μόνο καρδινάλιοι? Κρίμα τα λίτρα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου σου είπα
![]() ![]() ![]() ![]() και σου είπα θα έχω πολλούς ....και όταν λέω πολλούς το εννοώ ..... Πάντως τους παρατηρώ 3 χρόνια γιατί είχα και άλλα set up , με διαφορετική σύνθεση φυτών εννοώ , είναι πάντα ήρεμοι , δεν είναι νευρικοί για να πηγαίνουν πάνω κάτω συνέχεια , όταν δεν πάω κοντά στο ενυδρείο ξεχύνονται πάντου και τσιμπολογούν και μόλις πλησιάσω εξαφανίζονται και μένουν έξω οι μικρότεροι σε ηλικία και μέγεθος , που είναι και πιο άπειροι . |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εμενα μου αρεσει η ζουγκλα σου!
![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |
Φυτεμένο με Πιράνχα | TaitO | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 41 | 31-01-07 21:46 |
πρωτάρης σε φυτεμένο | VASKOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-01-07 21:13 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |