|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όλοι έξω από τα βάθη της ζούγκλας για φαι!!! ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9NL7n...eature=related Πέρα από την πλάκα, εγώ σε 400λτ θα πέταγα και κανένα δίσκο. Μόνο καρδινάλιοι? Κρίμα τα λίτρα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου σου είπα
![]() ![]() ![]() ![]() και σου είπα θα έχω πολλούς ....και όταν λέω πολλούς το εννοώ ..... Πάντως τους παρατηρώ 3 χρόνια γιατί είχα και άλλα set up , με διαφορετική σύνθεση φυτών εννοώ , είναι πάντα ήρεμοι , δεν είναι νευρικοί για να πηγαίνουν πάνω κάτω συνέχεια , όταν δεν πάω κοντά στο ενυδρείο ξεχύνονται πάντου και τσιμπολογούν και μόλις πλησιάσω εξαφανίζονται και μένουν έξω οι μικρότεροι σε ηλικία και μέγεθος , που είναι και πιο άπειροι . |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πρασινο λεμε!!! ζουγκλα!!!
![]() θα συμφωνησω κι εγω οτι χρειαζονται τα ψαρια χωρο για κολυμπι αν και τα πολλα φυτα ειναι που σου επιτρεπουν να εχεις αυτο τον αριθμο ψαριων χωρις φοβο. εφοσον σκεφτεσαι να πας σε μεγαλυτερο τοτε ετοιμασε το συντομα και βουρ! μετακομιση.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβώς όπως τα λες είναι ..
![]() Η ιχθυοφόρτιση που έχω είναι απαγορευτική για κάποιον που δεν έχει δύο φίλτρα με βιολογικό υλικό ,δεν είναι αρκετά ώριμο το ενυδρείο του όπως το δικό μου που είναι έτσι σχεδόν δύομιση χρόνια απείραχτο και φυσικά να το προσέχω σαν τα μάτια μου κάθε μέρα. Για όσους λοιπόν μας διαβάζουν δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση και φυσικά καλό είναι να ψαράκια να διατηρούνται πάντα σε σώστή αναλογία σε σχέση με τα λίτρα , πολλά λίτρα -λίγα ψάρια . Η εύστοχη παρατήρηση του προηγούμενου φίλου για το χρώμα στο χαλίκι είναι σωστή αλλά για τα άλλα ενυδρεία και όχι για το δικό μου διότι δεν θέλω να πειράζω τίποτα το οποίο αποτελεί πηγή βακτηριδίων και ας είναι αντιαισθητικό . Σκεφτήτε ότι δεν έχω κάνει ποτέ σκούπα βυθού και οι μικρές αλλαγές είναι τέτοιες ώστε να μην τα στρεσσάρω . Βέβαια όπως όλοι και εγώ ξεκίνησα με 10 black neon , 6 corydoras aenaus και 8 γκαπυ σε ένα τεράστιο ενυδρείο 20 λίτρων με χαλίκι και πλαστικά φυτά ........ ![]() Μάλλον δεν άλλαξα τις ποσότητες , άλλαξα τα φυτά ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μίνα μ' αρέσει πολύ το ενυδρείο σου.
Τα φυτά σηκώνουν αραίωμα, αλλά περί ορέξεως... ![]() Εγώ θα έβαζα τα μισά κάρντιναλ, αλλά περί ορέξεως... ![]() Θα καθάριζα ίσως και το χαλίκι μπροστά, αλλά περί ορέξεως... ![]() Το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι κομπλέ για το 400άρι, δεν θα χρειαστείς ούτε ψάρια, ούτε φυτά κι από καρδινάλιους μπορείς να φτάσεις τους...200. ![]() Thanasisg, έχεις κάποιον συγκεκριμένο κερατά Σαλονικιό στο μυαλό σου? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasisg : 26-02-10 στις 10:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο μπραβο!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εμενα μου αρεσει η ζουγκλα σου!
![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παρεπιπτώντος ΜΙΝΑ ( Μίνα ) λένε τη γυναίκα μου και εμένα με λένε Παναγιώτη. Απλά την εγγραφή στο site την έκανε η γυναίκα μου και σε ανύποπτο χρόνο έβαλε το όνομα τηςγια να μου πάρει τη δόξα από τις φαναστικές
![]() ![]() Έτσι απέφυγα το ![]() ![]() Το θέμα είναι ότι τώρα θέλει να φτιάξω και ένα θαλασσινό ![]() ![]() Τι τραβάω ο δύσμοιρος !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() καμια φιλη ελευθερη με τα ιδια μυαλα εχει η γυναικα σου?? εργενης ειμαι...να την παρω να μου ζηταει ενυδρεια...και μαλιστα θαλασσινα....αραγε υπαρχει τετοια ευτυχια???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |
Φυτεμένο με Πιράνχα | TaitO | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 41 | 31-01-07 21:46 |
πρωτάρης σε φυτεμένο | VASKOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-01-07 21:13 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |