|
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο θα κανω τα αποκαλυπτηρια..σημερα που κρυφοκοιταξα λιγακι μου φανηκαν αρκετα καλα τα πραγματα,αυριο το ξεσκεπαζω και κανω οοοοοολες τις μετρησεις απο την αρχη,οι προηγουμενες ηταν πριν βαλω το CO2,αρα ενδεχεται να παρω λιγο διαφορετικες τιμες ph και gh.Για να δουμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σκάσω μιλάμε αλλά........
Ολγα εσυ καλά πας, συνέχισε |
|
||||
|
||||
![]()
Τι παίζει και τηρείς σιγή ιχθύος;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Μίλα βρε Μάκη, μη μας σκας, αν δεν μιλήσεις εσύ για άλγες..?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το CO2 το σταμάτησε Αλέξανδρε.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Raven το CO2 ειχε ξεθυμανει σχεδον τελειως οταν σκεπασα και εφτιαξα καινουριο εχθες που το ανοιξα.Ολα καλα λοιπον με το ξεσκεπασμα,ειχε εξαφανιστει τελειως,εκανα μια μεγαλη αλλαγη γυρω στο 50% και εκανα και ολες τις μετρησεις απο την αρχη.Ιδου λοιπον τα αποτελεσματα.
ΚΗ 18 GH 21 PH 7 Nιτρικα δεν ειχα καθολου,εριξα το ζουμι,ξαναμετρησα μετα απο 2 ωριτσες σχεδον και το αποτελεσμα....0 και παλι...Λεωνιδααααααα...τωρα τι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελει κοντρες? | demka27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 31-01-10 15:31 |
δισκος θελει την βοηθεια σας! | oscar1 | Δίσκοι | 7 | 10-04-08 19:13 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |