|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσωπικά την BGA την αντιμετώπισα αποκλειστικά με την χρήση της σκούπας βυθού σε κάθε εβδομαδιαία αλλαγή νερού και την παράλληλη αλλαγή του υαλοβάμβακα στα φίλτρα απομακρύνοντας την από όλα τα σημεία που υπήρχε.
Κάθε εβδομάδα φυσικά επανερχόταν σιγά-σιγά, μέχρι που εξαφανίστηκε τελείως. Πήρε περίπου 1 - 1.5 μήνα η όλη ιστορία. Σε οτι αφορά την λίπανση των φυτών αυτή συνεχίστηκε κανονικά φυσικά. Φυσικά υπάρχουν και οι μέθοδοι της καθολικής συσκότησης και της χρήσης erythromycin Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε όποια μέθοδο και αν ακολουθήσεις. φιλικά Κώστας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υ.γ. βρες εναν τροπο να μαλακωσεις το νερο σου....παντα και ραμ σε τετοιες σκληροτητες κριμα ειναι....θα δεις διαφορα αν φτιαξεις το νερο σου..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολγα οι σκληροτητες σου ειναι υπερβολικες για τα ψαρια που εχεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω οτι το νερο ειναι αρκετα σκληρο εδω στην Περαια,φυσικα ουτε καν πινεται,αλλα τα ψαρια τα εχω μηνες και φαινονται να ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση,οσο δε για τα rams εχουν αποκτησει καταπληκτικα χρωματα,θα προσπαθησω να ανεβασω και φωτο για να διαπιστωσετε και μονοι σας.Σιγουρα μετα την συσκοτηση θα ξανακανω μεγαλη αλλαγη νερου και γενικα ειμαι πολυ συνεπης με τις αλλαγες μου,καθε εβδομαδα 30%.Λετε τελικα αν βαζω ενα μερος απιονισμενο σε καθε αλλαγη νερου να καλυτερεψει η κατασταση? Εχει καποια σχεση το προβλημα μου με την σκληροτητα του νερου? Απο αμμωνια δεν εχω τιποτα και εδω και 3 βδομαδες βαζω το ζουμι με τα ΝΟ3 γιατι οπως ειπα στο αρχικο post οι μετρησεις μου ηταν μηδενικες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καμαρι μου
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μάλλον όχι, δε νομίζω να βοηθήσει το μαλακό νερό στην εξάλειψη της άλγης. Το ραμιρεζάκι είναι κουκλί και όντως έχει υπέροχα χρώματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία η φωτογραφία!! και χωρίς ίχνος άλγης ...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελει κοντρες? | demka27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 31-01-10 15:31 |
δισκος θελει την βοηθεια σας! | oscar1 | Δίσκοι | 7 | 10-04-08 19:13 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |