|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ σημαντικές η πληροφορίες...Αφου ομως δεν "πηδαει" αλλα σέρνεται, πως γίνεται να φύγει απο το ενυδρειο;
Το εχω δει στο pet shop και ειναι οντως πολυ ομορφο, και μικρά. Αλλα σε γενικες γραμμές, θελουν ενυδρειο 50 λιτρων, με λιγοστή παρέα.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() μπραβο μαρια για τη μεταφραση
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για την μετάφραση, νομίζω ότι είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω μετά από την τόοοοση βοήθεια που έχω δεχτεί προσωπικά από το GAB! Ο ένας βοηθάει τον άλλο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() συγγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα εχω προβλημα με την συνδεση του κινητου κ του pc για να ανεβασω photo .... βρηκα αυτη στο google αυτο ειναι το μπομπιρακι μου.... ωστοσο πηρα μια τροφη σε ταμπλετα που τρωνε τα γατοψαρα κ την τρωει κανονικα..... tnx την μεταφραση (τα αγγλικα μ ειναι χαλια) χαρακτηριστηκα του βατραχακου μου: ειναι κιτρινου χρωματος (μονοχρωμος) δν εχει κοιλιδες η τριχουλες σαν αλλα αλμπινο που ειδα στο ιντερνετ....ουτε νυχια... δν σερνεται ουτε πηδαει... κολημπαει για να παει εκει που θελει σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βατραχάκια | karxarini | Άλλα ζώα | 20 | 18-09-09 18:34 |
βατραχακι! | michael151 | Άλλα ζώα | 4 | 04-09-09 08:19 |
ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ | mitsos1969 | Σαλιγκάρια | 2 | 21-03-09 01:50 |
βατραχάκια; | Blanch | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 24-11-05 23:02 |
Βατραχακια | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-01-03 13:53 |