|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το 120λιτρο 81 x 36 x 50 εκ
το 180λιτρο 101 x 50 x 41 εκ μπορεις να μου πεις προτασεις για το καθενα??να δω τα ψαρακια και να επιλεξω?? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και οσο για το 2ο...αν το πλατος ειναι 50 και το υψος 40 σημαινει οτι εχει μεγαλο εμβαδο οποτε θα εβαζα τανγκανικες.....πολλες πετρες και κελυφη και ειτε μια αποικια σταπερσι ή οσελατους...ειτε μια αποικια μουλτι μαζι με ενα ζευγος τζουλι. αν ομως το υψος ειναι 50 και το πλατος 40 τοτε λογω υψους θα εβαζα σκαλαρια... αυτοι οι συνδιασμοι μου αρεσουν...αλλα περι ορεξεως...
|
||||
|
||||
![]()
50 υψος!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!θα βαλω σκαλαρια!!!!!!!κατα το καλοκαιρι μαλλον θα το αρχισω που θα εχω και πολυ χρονο να ασχολουμαι...θα ψαξω αρκετα το aquascape...θα γινει τελειο!!!!σ ευχαριστω!!!μου εφτιαξες τη μερα!!!!
------------------------- ποσα???μπορω να βαλω και μερικους αρλεκινους???
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 13-02-10 στις 19:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτα τα λιτρα θα κρατουσα ενα ζευγαρι μονο του και θα ασχολιομουν με αναπαραγωγη....εχουν υπεροχη συμπεριφορα ως γονεις!
![]() (οπως οι περισσοτερες κιχλιδες)
|
||||
|
||||
![]()
καπως ετσι το φανταζομαι.. http://www.youtube.com/watch?v=ynj1GwBFoCg
αν γινοταν να βαλω και καρδιναλιους..αλλα αφου λες μονο ενα ζευγαρι οκ..κατι ξερεις παραπανω απο εμενα!πολλα παραπανω βασικα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση κιχλιδας | Dimis | Malawi | 11 | 15-01-10 17:11 |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΙΧΛΙΔΑΣ | rasbora | Malawi | 6 | 19-06-08 22:52 |
αναγνωριση κιχλιδας.... | kanarini | Malawi | 6 | 30-05-08 15:47 |
αναγνωριση κιχλιδας.... | kanarini | Malawi | 9 | 08-03-08 22:38 |
Aναγνωριση Κιχλιδας. | Τασος Καρβεντουζης | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 42 | 21-05-07 10:35 |