|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχει διαφορα αν τελικα το ενυδρειο ειναι 120αρι ή 180αρι οπως επισης και οι διαστασεις του.
εχω ενα ενυδρειο 90λιτρα με μηκος 120....και ενυδρειο 180 λιτρα με μηκος 1 μετρο..καταλαβαινεις ποσο διαφορετικα μπορω να τα χειριστω... σε 180λιτρα παντως δε νομιζω οτι τα απιστο θα μπορουσαν να στριμωξουν ευκολα ενα ψαρακι καθως τα λιτρα ειναι αρκετα ωστε να ξεφυγει...απο εκει και περα βεβαια πρεπει να πω οτι ποτε δεν ειχα απιστο για να δω ποσο επιθετικα ειναι και τι εμβελειας περιοχη προστατευουν... καλυτερα θα σου πουν γνωμη οσοι κρατησαν απιστο..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 20-02-10 στις 14:23 |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο θα είναι της γνώστης γερμανικής εταιρίας
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δε μας λες ομως λιτρα και διαστασεις....αλλο 120 κι αλλο 180...
|
||||
|
||||
![]()
το 120λιτρο 81 x 36 x 50 εκ
το 180λιτρο 101 x 50 x 41 εκ μπορεις να μου πεις προτασεις για το καθενα??να δω τα ψαρακια και να επιλεξω?? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και οσο για το 2ο...αν το πλατος ειναι 50 και το υψος 40 σημαινει οτι εχει μεγαλο εμβαδο οποτε θα εβαζα τανγκανικες.....πολλες πετρες και κελυφη και ειτε μια αποικια σταπερσι ή οσελατους...ειτε μια αποικια μουλτι μαζι με ενα ζευγος τζουλι. αν ομως το υψος ειναι 50 και το πλατος 40 τοτε λογω υψους θα εβαζα σκαλαρια... αυτοι οι συνδιασμοι μου αρεσουν...αλλα περι ορεξεως...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση κιχλιδας | Dimis | Malawi | 11 | 15-01-10 17:11 |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΙΧΛΙΔΑΣ | rasbora | Malawi | 6 | 19-06-08 22:52 |
αναγνωριση κιχλιδας.... | kanarini | Malawi | 6 | 30-05-08 15:47 |
αναγνωριση κιχλιδας.... | kanarini | Malawi | 9 | 08-03-08 22:38 |
Aναγνωριση Κιχλιδας. | Τασος Καρβεντουζης | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 42 | 21-05-07 10:35 |