|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το ριο 180 ειμαι ευχαριστημενει αρκετα,εκτως το οτι ειναι γερο ενυδρειο εχει γερι βαση ειναι μαζεμενο και ομορφο σαν επιπλο ,τα δουλαπια της βολευουν να βαλεις πισω τα καλοδια και να μην φενοντε.το καπακι της βγενει ευκολα και κανεις ανετα τη δουλεια σου.θα συνφονουσα με το φιλο Roussaks το καλοδιο που βγιενει απο την απεναντι μερια οντος ενοχλει λιγακι. για τα λευτα του ομως ειναι παρα πολυ καλο(προσωπικες αποψεις παντα)
|
|
||||
|
||||
![]()
'Εχω:
1 Juwel Record 80 2 Juwel Panorama 100 1 Juwel Vision 450 To Vision το πήρα πέρισυ, δεν έχει βγάλει κάτι. Τα Panorama ούτε θυμάμαι από πότε τα έχω, έκαιγαν τις λάμπες (και τα 2 και τις 2) περίπου μια φορά το χρόνο. 1-2 στην εγγύηση και μετά πλήρωσα για αλλαγή όλου του σώματος και ησύχασα. Το Record (συλλεκτικό μαζί με τα panorama) επίσης δεν θυμάμαι από πότε το έχω, αλλά θυμάμαι ότι 1 εβδομάδα μετά δάκρυσε και άρχισε να χάνει νερά (μου το άλλαξαν στην εγγύηση). Δηλαδή, μου έχει ανοίξει 1 στα 4 και είχαν πρόβλημα 2 στα 4 με το φωτιστικό. Γιατί πήρα πάλι Juwel: 1 με ξέρει πλεον ο αντιπρόσωπος ![]() 2 είχα μείνει ικανοποιημένος από τον τρόπο που με κάλυψαν στην εγγύηση, 3 θέλω γερμανικό ενυδρείο, 4 θεωρώ αστοχία το φωτιστικό των panorama (όπως για εμένα αστοχία ήταν τα πρώτα ecco της eheim) και δεν με επιρέασαν στην άποψη μου. Όλα (εκτός από το record 80 το οποίο θα αποσύρω για να το αντικαταστήσω με το Rio 180) είναι πάνω στα έπιπλα της Juwel (κάποια πολλά χρόνια) χωρίς κανένα πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θεωρω πολυ καλα τα juwel (και φτηνα σε σχεση τιμη/ποιοτητα) αν και "βγαζουν" πολλα προβληματα στο εξοπλισμο τους! Σαν γυαλα ομως ειναι καλη κατασκευη και με την εγγυηση αντικαθιστας οτι χαλαει ... Αν και πια εχω ξηλωσει τον εξοπλισμο και τον εχω αντικαταστησει με καλητερης ποιοτητας!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετά όταν αρχίζουν οι σφίξεις, σκας γιατί δε σου φτάνουν να τα σκάσεις.... Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα!!! Πάνος
|
||||
|
||||
![]()
εεμ!!πηγαινε και εσυ για καλαντα!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...επι του θεματος...
αν τα αγορασεις απο το γνωστο καταστημα με τη δωροεπιταγη που αλλοτε ειναι 50 κι αλλοτε 100% (αρα το επιπλο στην χειροτερη-50%-δωρο..στην καλυτερη-100%- επιπλο,εξ.φιλτρο,διακοσμητικα,κ.λ.π) ,τοτε δεν το συζητω οτι βαζοντας και την 5ετη εγγυηση ειναι η καλυτερη και πιο αξιοπιστη λυση... Για θεματα ευχρηστιας ,"πατενταρισματος" κ.λ.π αφηνει καποιους πισω... Ειχα-ω ολη τη σειρα των ριο (πλην του 400-δεν το πηρα λογω μηκους) και εχω να πω μονο τα καλυτερα. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εδώ υπάρχουν ντοκουμέντα.. http://www.pqdvd.com/talking-photo-p...alkingid=29441 Μάλλον όμως αλλού τα ''επένδυσε'' τα λεφτά από τα κάλαντα και δεν έχει για ενυδρείο.. ![]() ![]() Για σου Πάνο μερακλή ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα νερού... εμφιαλομένου!!! | theodoros | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 28-11-09 20:12 |
ποιότητα δίσκων! | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 12-10-07 07:22 |
Ποιότητα εικόνας | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 16-05-07 22:12 |
Ποιότητα ΕΗΕΙΜ | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 06-09-06 08:04 |
Αγωγιμόμετρο και ποιότητα νερού | Akis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 07-03-05 09:00 |