|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παρολα αυτα με πμ αν θες πες μου για να κανω και συγκριση τιμων ![]() Υ.Γ. Η Αρτα ειναι παντως μια χαρα πολη ανετα θα ζουσα εκει μετα τα 50 μου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαλια ειναι η αρτα.τιποτα δεν εχει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω σε σχέση τιμής απόδοσης το rio είναι η πιο συμφέρουσα αγορά.
Ρε συ Πάνο πως κατάφερες ρε την γυναίκα σου, πες μας και μας το κόλπο!
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο ο άντρας της ξαδέρφης μου πήρε πριν 3-4 μήνες το rio 180 από το γνωστό κατάστημα της Αθήνας+το έπιπλο.
Το είδα προχθές. Καλή κατασκευή, πολύ ευχαριστημένος ο ξάδερφος. 2 Τ5 και γενικά φαίνεται πολύ όμορφο. Και γω χαλβαδιάδω πάντως το ριο 240 και σκέφτομαι να μην ξεκινήσω καν το 120λιτρο το οποίο αυτομάτως θα πάει προς πώληση.. |
|
||||
|
||||
![]()
Do It Your Self To Have Your Kefali Hsuxo
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το cayman το εχω αρκετα χρονια αλλα το μονο προβλημα οτι ελιωσε ο ανακλαστηρας!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το ριο 180 ειμαι ευχαριστημενει αρκετα,εκτως το οτι ειναι γερο ενυδρειο εχει γερι βαση ειναι μαζεμενο και ομορφο σαν επιπλο ,τα δουλαπια της βολευουν να βαλεις πισω τα καλοδια και να μην φενοντε.το καπακι της βγενει ευκολα και κανεις ανετα τη δουλεια σου.θα συνφονουσα με το φιλο Roussaks το καλοδιο που βγιενει απο την απεναντι μερια οντος ενοχλει λιγακι. για τα λευτα του ομως ειναι παρα πολυ καλο(προσωπικες αποψεις παντα)
|
|
||||
|
||||
![]()
'Εχω:
1 Juwel Record 80 2 Juwel Panorama 100 1 Juwel Vision 450 To Vision το πήρα πέρισυ, δεν έχει βγάλει κάτι. Τα Panorama ούτε θυμάμαι από πότε τα έχω, έκαιγαν τις λάμπες (και τα 2 και τις 2) περίπου μια φορά το χρόνο. 1-2 στην εγγύηση και μετά πλήρωσα για αλλαγή όλου του σώματος και ησύχασα. Το Record (συλλεκτικό μαζί με τα panorama) επίσης δεν θυμάμαι από πότε το έχω, αλλά θυμάμαι ότι 1 εβδομάδα μετά δάκρυσε και άρχισε να χάνει νερά (μου το άλλαξαν στην εγγύηση). Δηλαδή, μου έχει ανοίξει 1 στα 4 και είχαν πρόβλημα 2 στα 4 με το φωτιστικό. Γιατί πήρα πάλι Juwel: 1 με ξέρει πλεον ο αντιπρόσωπος ![]() 2 είχα μείνει ικανοποιημένος από τον τρόπο που με κάλυψαν στην εγγύηση, 3 θέλω γερμανικό ενυδρείο, 4 θεωρώ αστοχία το φωτιστικό των panorama (όπως για εμένα αστοχία ήταν τα πρώτα ecco της eheim) και δεν με επιρέασαν στην άποψη μου. Όλα (εκτός από το record 80 το οποίο θα αποσύρω για να το αντικαταστήσω με το Rio 180) είναι πάνω στα έπιπλα της Juwel (κάποια πολλά χρόνια) χωρίς κανένα πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θεωρω πολυ καλα τα juwel (και φτηνα σε σχεση τιμη/ποιοτητα) αν και "βγαζουν" πολλα προβληματα στο εξοπλισμο τους! Σαν γυαλα ομως ειναι καλη κατασκευη και με την εγγυηση αντικαθιστας οτι χαλαει ... Αν και πια εχω ξηλωσει τον εξοπλισμο και τον εχω αντικαταστησει με καλητερης ποιοτητας!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ναι να μπλέκω μα τζάμια και σιλικόνες χωρίς προηγούμενη εμπειρία, χωρίς χώρο να απλώσω τα υλικά και να δουλέψω και με δύο πιτσιρίκια με γονίδια Εγκέλαδου.... Οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω! almost ενδιαφέρον!!!! ------------------------- Παράθεση:
Άλλωστε η πρωτη μου σκέψη είναι μάλλον Malawi οπότε όλο και θα μου μπει η ιδέα ότι δεν αρκεί η φίλτρανση... ![]() Καταραμένη απληστία!!!
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 30-12-09 στις 23:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα νερού... εμφιαλομένου!!! | theodoros | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 28-11-09 20:12 |
ποιότητα δίσκων! | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 12-10-07 07:22 |
Ποιότητα εικόνας | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 16-05-07 22:12 |
Ποιότητα ΕΗΕΙΜ | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 06-09-06 08:04 |
Αγωγιμόμετρο και ποιότητα νερού | Akis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 07-03-05 09:00 |