|
|
||||
|
||||
![]()
Και τα ρελέ θέλουν την συντήρησή τους, δηλαδή τα ελέγχουμε κάπου κάπου και αν δεν λειτουργούν τα ανικαθιστούμε.!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα ρελε εχουν επανω τους ενα test button που απο κει μπορουμε να τα τσεκαρουμε.
Αποκλειετα να ειχες ρελε και να μην επεσε με τετοια διαρροη ωστε να αναβε το δοκιμαστικο! Ειναι πολυυυυυυυυυ ακραίο!
|
||||
|
||||
![]()
τι να σας πω παιδαια,το σπιτι ειναι κατασκευης 2007.δεν νομιζω να εχει παλια ηλεκτρολογικα συστηματα και γραμμες.για να πεσει το ρελε δεν πρεπει καπου να κανει σωμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Tυχερός ήσουν ¶λεξ (κι εμείς μαζί σου), μήπως να προσέχω λίγο παραπάνω που όλη μέρα μέσα στα ενυδρεία είμαι?
Παιδιά σίγουρα το ρελέ διαφυγής κάνει δουλειά? Να βάλω κι εγώ που δεν έχω, μπρρρρ, ανατρίχιασα τώρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ρελέ έχει μία ανοχή από όσο ξερω... δεν πέφτει με το παραμικρό...
τωρα στην περίπτωση σου κανονικά θα έπρεπε να εκοβε το ρεύμα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειωση ειχε το ενυδρειο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρελέ υπάρχει παιδιά, δεν έπεσε! ίσως να μην ήταν μεγάλη η διαρροή τι να πω. Πάντως μια χαρά το νιωσα το ρεύμα.
![]() Γείωση δεν έχει το ενυδρείο, λογικά αν είχε θα έπεφτε ξανά η ασφάλεια, τι να πω δεν ξέρω μάλλον ήταν μικρή η διαρροή Πάνο εκείνος που θα σου έδινα ήταν 50άρης, αυτός ήταν ο 200άρης του trigon
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για θερμοστάτη..... | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 31-12-08 16:36 |
Ερώτηση για το θερμοστάτη μου... | PANTIS | Bettas | 21 | 18-12-07 20:13 |
Βύθιση θερμοστάτη | seagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-11-07 08:32 |
Θερμοστάτης. Έκρηξη | giokreta | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-10-05 13:03 |
Έκρηξη DIY CO2 | Archon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 21-11-04 09:36 |