|
|
||||
|
||||
![]()
μια απορια ως αρχάριος: τον θερμαντήρα τον βάζουμε όλον μέσα στο νερό άφοβα? ή μέχρι την μπλέ κεφαλή (μιλάω για τον jager)
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο ποιο κατω απο τον ρυθμιστη εχει μια κυματιστη γραμμη πρεπει το νερο να ειναι επανω απο αυτην.
|
|||
|
|||
![]()
that, i don't know
εγω δεν τους βάζω μέσα, έχω δεί σε pet shop να έχουν θερμαντήρα όλο μέσα, έχω δεί όμως και θερμαντήρα ο οποίος δεν ήταν όλος μέσα στο νερό, παρόλα αυτά εσωτερικά είχε υγρασία |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι και ότι καλύτερο να τον έχεις πλήρως βυθισμένο στο νερό αλλά παρόλα αυτά μπορείς να το κάνεις! Βέβαια με τον καιρό όπως σου είπαν μπορεί να πάρει υγρασία μέσα και να χαλάσει (φθείρονται τα στεγανά).
|
||||
|
||||
![]()
ok!καλύτερα λοιπόν να τον έχω μέχρι τον δείκτη θερμοκασίας!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αντε καλή αρχή!!! thanks! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμα ειναι να παρει υγρασια, θα την παρει ειτε τον εχεις ολο μεσα ειτε οχι.
Ομως η γραμμη που εχει επανω ειναι η ελαχιστη βυθιση, και κινδυνευει στις αλλαγες νερού να μεινει εκτος. (και σπαει ωραια τοτε). Αλλα τον βγαζεις στις αλλαγες εε? εε? και θυμασαι να τον ξαναβαλεις στη πριζα μετα εε? Επισης, το κρυο νερο βρισκεται χαμηλα στο ενυδρειο. Για ολους αυτους τους λογους, βυθισε τον χαμηλά, (ακομα καλυτερα παραλληλα με το χαλικι αν μπορεις, και αστον.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υγρασία σε θερμοστάτη | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-12-05 14:47 |
Τοποθέτηση Θερμοστάτη | Juan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 21-10-05 07:53 |
αγορά θερμοστάτη | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-09-05 20:00 |
Αναζήτηση θερμοστάτη | dimitris21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 02-08-05 12:21 |
Δίσκος Vs Θερμοστάτη | Husky_Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 20-02-04 00:08 |