|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμοι οι 3 βραχοι... και διαλειμμα... τελειωσε η σιλικονη...
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τραγανες απο που μπορουμε να αγορασουμε? οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε δυστυχος δεν θα βρεις να αγορασεις απο καπου. μονο αν εχεις καποιο φιλο η γνωστο ψαρα και ριχνει χοντρα διχτυα ... οι τραγανες ειναι στο βυθο της θαλασσας και δεν βγαινουν αλλιως... εγω εχω βρει ενα λιμανακι με ψαροβαρκες και τις μετανε ολες σε ενα σημειο για να μην τις ξαναπετανε στη θαλασσα....
|
||||
|
||||
![]()
ολοι διακοπες στην συρο...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παΐδια οι πέτρες όπως βλέπετε στην πρώτη Φώτο συνεχίζονται....
και επiδή μου ηρθε στο μυαλό και μια παραλλαγή αλλά στα ιδία χρώματα για να έχουμε ομοιομορφία είπα να σας το δείξω... ![]() ![]() στην στις άλλες Φώτο βλέπετε τα βράχια πολυουρεθανης αλλά αφού τα έχω περάσει ένα στρώμα τσιμέντο... όταν στεγνώσει το τσιμέντο θα τα περάσω άλλο ένα χέρι και πάνω σε μερικά βράχια θα κολλήσω λευκή άμμο και στα αλλά θα κολλήσω ψιλό χαλικάκι, αυτό που βλέπετε στην Φώτο.... αυτά τα βράχια θα είναι κατά κύριο λόγο στον πάτο του ενυδρείου και από πάνω θα μπουν τα βράχια με τις τραγάνες και μερικά από αυτά για να σπάει η μονοτονία ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω θα δειξει στο τελος,πιστευω θα το κανεις ωραιο,εμενα παντος μαρεσουν οταν ολες οι πετρες ειναι ιδιες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φτιαχνοντας ενα nano reef (log) | Tricky | Nano Reef | 73 | 19-05-09 23:16 |
Βαρος ενυδρειου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 30-10-08 15:56 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Η ΠΛΑΚΑ...??? | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-02-06 16:40 |