|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε φίλε Θαναση, φοβερες οι σπηλιες σου,πολπύ μαρεσαν!!!!
Το στοιχημα που πρέπει τώρα να κερδίσεις έιναι να μπορέσουν να βυθιστούν. Καλή τύχη!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω !!! να σαι καλα... χαιρομαι που σας αρεσουν και ευχομαι να εδωσα ισως ιδεες και για αλλους... το μονο που πρεπει να πω ειναι οτι χρειαζοντε υπομονη... ![]() ![]() και εγω εχω παραπανω απο τα γαιδουρια ![]() ![]() οποτε δεν ειναι στο χερι τους να μην βυθιστουν και να σου εξηγησω ποσο ευκολο ειναι.... αν δεν θυθιζονται μπορω ευκολα να προσθεσω απο πανω 1-2 τραγανες ακομα μιας και το σχημα δεν μας ενδιαφερει, ισα ισα που δεν θα γινουν ολες το ιδιο σχημα για να υπραχει ενα φυσικο αποταιλεσμα... οταν φτιαξω πολλες θα τις ανεβασω ολες μαζι σε φωτο.... εκτος απο τις πετρες να αναφερω οτι και η πλατη θα εχει ενα παρομοιο αποτελεσμα για ομοιομορφια.... ![]() ![]() ![]() φιλε seven77 δεν υπαρχει καμια βαφη, τι εννοεις??
|
||||
|
||||
![]()
μολις τελειωσα την δευτερη πιο μικρη πετρα και ξεκινησα την επομενη.....
εβγαλα μια φωτο για να δει οποιος τον ενδιαφερει πως η πολυουρεθανη χτιζεται πετρα-πετρα...( κατι σαν παζλ ) . εβαλα και το καφεδακι μου διπλα γιατι με ρωτησε ο Πανος τι μεγεθος ειναι οι πετρες.... Πανο μου αυτη ειναι η μιση απο την πρωτη που εφτιαξα.... ![]() ![]() ![]() το καφεδακι ειναι δικο μου, μη ξερογλυφεσαι.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αψογος!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ειναι οτι πρεπει για θαλασσινο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο φραπες σκετος ( για να τον πινουν λιγοι...) με λιγο γαλα...
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φτιαχνοντας ενα nano reef (log) | Tricky | Nano Reef | 73 | 19-05-09 23:16 |
Βαρος ενυδρειου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 30-10-08 15:56 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Η ΠΛΑΚΑ...??? | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-02-06 16:40 |