|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μοιάζει να έκανες πολύ καλά αρχή! Εύχομαι καλή συνέχεια!
Αυτό που είπες - αν κατάλαβα καλά- για μεγάλο καταρράκτη, αν εννοείς πλατύ ... θα γίνει πολύ ωραίο! Εγώ για καταρράκτη πάντα είχα στο νού μου, όχι μαζική ροή του νερού, αλλά ...."σκόρπια" να στάζει από πολλά σημαία κι όχι να ρέει από ένα μόνο σημείο! Αναμένουμε την συνέχεια!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Βημα, βημα την φτιαχνεις ε????
Μας εσκασες αλλα δεν πειραζει...ειναι αυτο που λεμε, το καλο πραμα αργει να γινει ![]() Μπραβο ρε Βασιλη, μεχρι στιγμης εχεις κανει φοβερη δουλεια!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |