|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν μπορεις τωρα να παρεις το μεγαλυτερο τοτε παρτο .... αλλιως παρε ενα οσο το δυνατον μεγαλυτερο . Και το 180αρι θα σου φαινεται μικρο , εγω εχω το 240αρι και μετανιωνω που δεν περιμενα να παρω μεγαλυτερο. Και συν της αλλης στο μεγαλο ενυδρειο εχεις πιο σταθερες τιμες απο οτι στο μικρο αρα μικροτερο κινδυνο να χασεις ψαρια / ξενερωσεις !
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ παιδιά! Θα καταλήξω στο 180άρι όπως βλέπω...!
Σε σχέση με τα ψάρια, θα ήθελα να βάλω ένα συνδιασμό απο Σκαλάρια, μονομάχους και guppies! Είναι συμβατά μεταξύ τους? Απο ότι διάβασα ζουν στις ίδιες περίπου συνθήκες... |
|
||||
|
||||
![]()
οΚ... Οταν κοιταζεις ενα ψαρι πρεπει να κοιταζεις και την συμπεριφορα του απεναντι σε αλλα ψαρια ! Αλλα και τι ζηταει το καθε ψαρι μονο του .πχ. τα σκαλαρια θελουν ψηλο ενυδρειο 50εκ ~ .
Επισης αυτα τα ψαρια που ειπες θελουν χαμηλο ph , τι ph εχει ομως το δικτυο στην Ροδο; Ψαξουν αναλογα κοιτα και παρουσιασεις ενυδρειων αλλων παιδιων να δεις πως διχνουν και τα ενυδρεια τους και μετα αποφασισε τι θα βαλεις μεσα
|
|||
|
|||
![]()
Απο οτι έχω καταλάβει μπορώ να ρυθμίσω το ph...
Το θέμα μου είναι αν αυτά τα ψάρια μπορούν να συμβιώσουν! Κάποιοι πχ λένε οτι ο μονομάχος πρέπει να είναι μόνος του, ενώ άλλοι λένε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα... |
|
||||
|
||||
![]()
Μονο μονομαχο με γκαπυ το εχω δει σε φιλου και δεν ταιριαζουν , και πεφτει και πολυ κηνυγητο , γιατι ο αρσενικος μπερδευεται απο της ουρες και τα κηνυγαει μετα τα σκαλαρια γινονται μεγαλα .... τι να σου πω .
Βαλε κατι ποιο ευκολο για αρχη , δες και ετοιμα ενυδρεια αλλων παιδιων απο δω μεσα να δεις τι σου αρεσει και μετα το στηνεις .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Skimmer V2 1000 TMC..Απορεια | malawimbuna | Φίλτρανση | 10 | 06-04-09 19:15 |
elite 1000 | mpampis 1969 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-08 20:55 |
Στα σκαρια για 1000+λιτρα | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 23-05-08 23:31 |
eheim compact 1000 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 15-04-08 19:54 |
Tα 1000 lt του gavroy !!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 79 | 03-01-03 23:34 |