|
|
|||
|
|||
![]()
Απευθυνεται σε οποιον εχει παρομοιο σκιμμερ η γνωριζει..Το συγκεκρημενο σκιμμερ εχει μια τριπα στο καδο συλλογης της πρωτεινης.Επιδη αγοραστηκε καινουργιο πρεπει να μπει κατι εκει για να κλεισει η τρυπα η σωληνακι για να φευγουν τα υγρα.Το θεμα ειναι αφου εχει κατασκευαστει για να συγκρατει τη πρωτεινη τι ρολο παιζει η τρυπα αυτη.Δε νομιζω παντωσ για τον αερα γιατι στο καπακι του υπαρχει εξοδος.
Ευχαριστω ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σωληνάκι το έβαλες εσύ?Χωρίς να το ξέρω το σκιμμερ πιστευω πως είναι για να συνδέσεις το δοχείο συλλογής με κάποια αποχετευση!Η τρύπα έχει πάσα?Αν ναί μπορείς να βιδώσεις εκεί γωνία σαν αυτές που έχουμε στις οσμώσεις και πάνω να προσαρμοσεις σωληνάκι και να φευγει η βρωμιά σε αποχετευση ή μπετόνι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ένας υποτίθεται τρόπος να το αδειάζεις!
Μπορείς να βάλεις σωληνάκι αεραντλίας και να το ταπώσεις στην ουσία δεν θα το χρησιμοποιήσεις ποτέ.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τουναντιον πιστευω οτι ειναι μεγαλη ευκολια...
Γιατι να αδειαζω το κυπελλο συνεχεια? Ασε που ειναι και δικλειδα ασφαλειας σε περιπτωση που ξεχειλησει το κυπελλο και δεν το παρεις ειδηση. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορεια για το στρωσιμο.. | malawimbuna | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 30-03-09 13:27 |
elite 1000 | mpampis 1969 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-08 20:55 |
Sacem Marathon 1000 | Emmanuela | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 24-06-04 12:02 |
Tα 1000 lt του gavroy !!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 79 | 03-01-03 23:34 |