|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το περιτυλιγμα (MDF) ειναι απλα για εμφανιση. νομιζω πως τα χιλιοστα και το παχος του ξυλου θα παιξουν ρολο στο σκελετο και οχι στο ντυσιμο του σκελετου..... ψαξτο. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν εχεις δει την βαση στην ενοτητα DIY ενος Ηλια,εχω παρει σουηδικο ξυλο 15χ5 εκατοστα και με αυτα θα γινει ο σκελετος οπως του Ηλια αλλα σε μικροτερη διασταση(για πιο μικρο ενυδρειο).τωρα για το ντυσιμο μαλλον θα παρω mdf παχους 8 χιλ. και θα το βαψω στο χρωμα που θελω.πιστευω θα γινει παρα πολυ γερη κατασκευη!εξαλλου μιλαμε για 200 λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα παρεις σιδερα πασσαλους (γ) και θα φτιαξεις τον πατο του ενυδρειου σου.Επειτα αλλο ενα για ραφακι κατω απο το ενυδρ. και 4 ποδια!!!!!Ανεβα εσυ το ενυδρειο αγκαλια και η μανα σου καλικουτσα!!!!!!!Δεν κουνιεται ρουπι με καλο ηλεκτροκολληση και σωστο γωνιασμα βεβαια!Μετα τριψιμο ελαφρα με τον τροχο για σχεδια και καλα και τελος 2 χερια βερνικι πετρας για να πετσωσει.Το εχω εγω στο σαλονι μου κ ειναι κορυφη και πολυ retro με το σιδερο....ΦΙΛΙΚΑ
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΣΗ | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-07-09 14:36 |
Βαση-τραπεζακι | Θεοδωρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 30-10-07 15:09 |
βαση; | fishme | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 14-11-04 21:09 |