|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πω πω...απιστευτο !
![]() Μηηην το αγγιξεις ακομα, ειναι πανεμορφο. Μονο λιγα φυτα που αγγιζουν την επιφανεια κλαδεμα οι κορυφες και φυτεμα διπλα. Κανονισε να ερθω να το φωτογραφισω. Θα το στειλουμε στον ASE που γινεται σε λιγους μηνες. (Διορια μεχρι 10 Φεβρουαριου) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μπράβο εγώ θα έλεγα "μεγαλειώδες" Διακρίνεται και μια "εικόνα" στη δεύτερη φωτό που αποκαλύπτει στο Φόρουμ τα ......μυστικά σου !!!! Εύγε, τίποτε άλλο.
|
|||
|
|||
![]()
αμ τι ζουγκλα εκει η μανα χανει το παιδι και το παιδι την μανα...ωραιο κατι τετοια ξυλα θελω και εγω αλλα που...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρέσει πολύ η ζούγκλα σου !! μπράβο !!
|
||||
|
||||
![]()
Και εμενα μου αρεσει πολυ!! Συνεχισε τα φυτεμενα και ασε τους καρχαριες ... και θηρευτες!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα Σ Π Α Ε Ι !!! Μπραβο Κωστα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
και για ακομη μια φορα,αν δεν ηταν ο Αλεξ τιποτα απο αυτο που βλεπετε δεν θα υπηρχε! εκτως απο χορηγος και εμπνευση....το ενυδρειο ειναι απλα δικο του!! εγω μονο το συντηρω..... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
10L iwagumi ,αφιερωμενο στον Raven. | Red crystal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 08-07-09 10:35 |
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Raven | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 22-06-09 20:49 |
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ??? | ελενη | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 05-06-09 17:04 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |