|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποια ειναι η φροντιδα των φυτων δηλαδη τι βαζεις απο λιπασματα?χρησιμοποιεις co2?τι φως εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ταμπλετες στις ριζες των φυτων μια φορα το μηνα diy Co2 με ενα καλο διαχυτηρα 2x25 watt T8 12 ωρες και ουτε ιχνος αλγης παρακαλω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε μου κατι τετοια φυτεμενα εχω και εγω σε εκτιμιση γιατι θυμιζουν περισσοτερο φυσικο τοπιο παρα ανθρωπινη δημιουργια ευχομαι να γινει ακομα ομορφοτερο!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και χρονια πολλα!
μετα απο καψιμο του φωτιστικου,λιωσιμο καλωδιων και πλαστικων....το ενυδρειο εγινε...καμπριο ![]() του εβγαλα το καπακι και εβαλα ενα φωτιστικο με ποδαρακια της GLO. εχω μια απορια ομως...υπαρχει διαφορα μεγαλη στο φωτισμο σε σχεση με πριν. τα φυτα θα προσαρμοστουν η θα πρεπει να κανω κατι με την φωτοπεριοδο μεχρι να συνηθισουν το νεο φασμα?? ![]() παραθετω πληροφοριες του προηγουμενου και του τωρινου φωτισμου αντιστοιχα: πριν: 2χΤ8 sylvania cool white 25 watt sylvania gro lux 25 watt τωρα: GLO T5 dennrle trocal 24 wattx2 + reflector (πριν δεν ειχα) σιγουρα ειναι πιο δυνατος ο φωτισμος,αλλα θα εχω κανενα προβλημα η κανενα παρτυ αλγης? |
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομιζω να εχεις προβλημα!!
Απλα θα πρεπει να σκεφτεις μια μπουκαλιτσα CO2 .... Αντε να σοβαρευτεις λιγακι ... το "εχεις" το φυτεμενο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα το δυαλυσω το φυτεμενο Γιωργο,τον Αλεξ περιμενω να κανουμε μια φωτογραφιση και φευγω για Rio Parana ![]() Εχω καταντησει κηπουρος,εχω πολυ περιορισμενο χρονο και η φυτεμενη φαση δεν κατι που με τρελανε να σου πω την αληθεια..... ![]() Το μονο co2 που θα παρω εγω θα ειναι για τον CR του reef μου ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kι εγω πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα μιας και μιλαμε για τα ιδια watt περιπου. Το οτι βελτιωθηκε το φασμα και μπηκε και ανακλαστηρας μονο καλο μπορει να κανει. Απο κει και περα αν θα βγαλεις αλγες ή οχι ειναι θεμα λιπανσης.
Οσο για το τι τυπου ενυδρεια θες και σου ταιριαζουν...ε...keep walking και...follow your heart. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
10L iwagumi ,αφιερωμενο στον Raven. | Red crystal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 08-07-09 10:35 |
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Raven | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 22-06-09 20:49 |
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ??? | ελενη | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 05-06-09 17:04 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |