|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει πολύ καλές τιμές στα περισσότερα περιφερειακά της GHL το aquaristik, αλλά δεν τα έχει περάσει όλα στο eshop του και έτσι κάποια δε μπορείς να τα συγκρίνεις άμεσα με τιμές από άλλα μαγαζιά... Χρειάζεται να ζητήσεις τιμές μέσω email και εκεί πρέπει να έχεις "γαϊδουρινή υπομονή" μέχρι να σου απαντήσει ο Harald!!! Εσένα υποθέτω ότι θα σου απαντά άμεσα λόγω "συγγένειας"...
![]() Από φωτισμό τι έχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κανένα παράπονο και απο την ανταπόκριση του σε διάφορα αιτήματα μου, στο χρόνο απόκρισης σε mail και στις "ειδικές" τιμές!
![]() Προς το παρόν έχω ένα φωτιστικό με 2 ΜΗ 150 και 2 Τ8 30w , αλλά είναι στο δρόμο και κάτι συμπληρωματικά που θα παρουσιαστούν εν καιρό.Σύνολο ο φωτισμός θα έχει ισχύ περίπου στα 800w.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΜΗ και LED
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Reefkeeping : Το ¶λας της Ζωής... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquarius : 05-10-09 στις 08:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε μη με βάζετε στην πρίζα κι ετοιμάζομαι για μετακόμιση.
![]() Φράγκο δεν πρόκειται να μου μήνει. ![]()
aquarium computer, controller, ghl, profilux |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Bas Aquarium | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 18-11-05 00:48 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |