|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι απλά ένας fan-ατικός του Profilux...
![]() ...και έχω πολλούς και καλούς λόγους να είμαι... ![]() Ορίστε ένας απ'αυτούς!!!
|
||||
|
||||
![]()
σε βλεπω πολυ θερμο(νομιζα πως τα εισαγεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αν θές να πάρεις μιά γενική ιδέα του τι κάνει το Profilux, μπορείς να δείς το site της GHL στο link που υπάρχει στη πρώτη δημοσίευση αυτού του νήματος. Το πώς είναι σεταρισμένο σε μένα και τι κάνει θα το αναλύσω με τη πρώτη ευκαιρία καθότι αυτή τη στιγμή δεν έχω το χρόνο. Πάντως, αν έχεις συγκεκριμμένες απορίες-ερωτήσεις, ευχαρίστως να σου απαντήσω, αν γνωρίζω. Εξάλλου, γιαυτό δημιούργηθηκε αυτό το θέμα... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η λειτουργία αυτή προϋποθέτει την ύπαρξη του ProfiLuxMoon-/ Simu-L ή ProfiLuxMoon-/ Simu-Spot καθώς και την ύπαρξη 2 ελεύθερων καναλιών L (1-10 Volt). Εγώ έχω το ProfiLuxMoon-/ Simu-L που έχει τη δυνατότητα να εξομοιώνει την ανατολή και δύση του ήλιου με μιά σειρά πορτοκαλί LED αλλά και το φεγγαρόφωτο σε μιά από τις τρείς διαθέσιμες αποχρώσεις: βαθύ μπλέ (μόνο με τα μπλέ LED), μπλέ-λευκό (με τα μπλέ και τα λευκά LED αλλά με απόχρωση προς το μπλέ) και λευκό-μπλέ (με τα λευκά και τα μπλέ LED αλλά προς ακόμη ελαφρύτερο μπλέ). Εγώ χρησιμοποιώ τη τρίτη επιλογή που είναι ΙΜΗΟ πιό κοντά στη πραγματικότητα. Στο video που έφτιαξα, φαίνονται τα λευκά και μπλέ LED ελαφρά αναμμένα κατά τη διάρκεια της "καταιγίδας", γιατί εκείνη τη βραδιά (του video) υποτίθεται ότι είχε φεγγάρι ο ουρανός στην Ερυθρά Θάλασσα (την οποία εξομοιώνω στις γενικές ρυθμίσεις του controller με γεωγραφικό πλάτος 15 μοίρες Βόρεια-γεωγραφικό μήκος 40 μοίρες Ανατολικά). Δηλαδή, υπάρχει και η δυνατότητα εξομοίωσης του κύκλου της Σελήνης (αλλά βέβαια με κάποιες απλουστεύσεις στους πολύπλοκους μαθηματικούς υπολογισμούς του κύκλου του φεγγαριού). Να πώ επίσης, ότι ο ήχος και η μουσική υπόκρουση στο video δεν παράγονται από το Profilux αλλά προστέθηκαν στο montage του video... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ουφφφφφφφ πάλι σε έξοδα θα μπούμε για να ξεσπάει καταιγίδα μέσα στο σπίτι μας!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αλήθεια, από που πήρες το Profilux και τα παρελκόμενα του?
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Τα πήρα όλα απο aquaristic (ξαδερφάκι έχει γίνει ο Harald τόσα χρόνια ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχει πολύ καλές τιμές στα περισσότερα περιφερειακά της GHL το aquaristik, αλλά δεν τα έχει περάσει όλα στο eshop του και έτσι κάποια δε μπορείς να τα συγκρίνεις άμεσα με τιμές από άλλα μαγαζιά... Χρειάζεται να ζητήσεις τιμές μέσω email και εκεί πρέπει να έχεις "γαϊδουρινή υπομονή" μέχρι να σου απαντήσει ο Harald!!! Εσένα υποθέτω ότι θα σου απαντά άμεσα λόγω "συγγένειας"...
![]() Από φωτισμό τι έχεις?
aquarium computer, controller, ghl, profilux |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Bas Aquarium | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 18-11-05 00:48 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |