|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις υβρίδιο guppy-endler, κάτι που θα μπορούσες να κάνεις είναι να ΜΗ δώσεις ψαράκια σε κανέναν άλλο με endlers, έστω και αν μοιάζουν, για να μην επεκταθεί ο υβριδισμός.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ιδιαίτερα μετά απο όσα διάβασα σχετικά με τα έντλερς... Απλά νόμιζα οτι είχα μόνο γκάπις... και σε περίπτωση που όντως είναι υβρίδιο, δεν θα ήθελα να το αφήσω να αναπαραχθεί...
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω, έχω μπερδευτεί, όντας άπειρος... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω πως ειναι καν διασταυρωση γκαπυ με εντλερ...
Μαλλον με γκαπυ lyra tail μοιαζει.
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να είναι έτσι, με βολεύει αρκετά
![]() Φαντάζομαι δεν υπάρχει υβριδισμός μεταξύ guppies! Έχω και ένα ακόμη, θυληκό, το οποίο έχει ουρά που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Αν δεν βαριέστε ρίξτε μια ματιά: http://www.youtube.com/watch?v=z8fyCBgskuw έκανε και παιδάκια πρόσφατα ![]() ------------------------- Επίσης χτες παρατήρησα οτι και ένα θυληκό μοιάζει αρκετά με εντλερ... Αν κατάλαβα σωστά, η μόνη διαφορά που εντοπίζεται είναι στους χρωματισμούς της ουράς, όπου έχει χρώμα μόνο στο πάνω και το κάτω άκρο, ενώ η υπόλοιπη είναι διαφανής. Είναι όντως έτσι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη persival : 24-09-09 στις 11:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο είδος κυκλοφορεί πολύ στο εμπόριο με την "ονομασία" Γερμανικά guppy.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos!!!guppy! | nikosoulfly80 | Ζωοτόκα | 10 | 08-03-09 23:08 |
φουσκομενα εντλερς | christine1989 | Ζωοτόκα | 27 | 13-01-09 15:04 |
red cup με guppy | andreas213 | Χρυσόψαρα | 3 | 30-01-08 20:46 |
30 lt guppy | andreas213 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 23-01-08 21:58 |
Ick help, σε ένα guppy ! | Dina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-11-05 21:38 |