|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειστε καλα παιδια θα ερθω και εγω στις 11
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όρεξη είχαμε να δούμε την αφεντομουτσουνάρα σου !!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πες τα ρε Μητσο τι το καναμε καθε τρεις και μια να ερχεται Θεσσαλονικη ασε που οποτε ερχεται θελει και καφε τρωει και πολυ ασυμφωρος
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στις 11 θα λειπω δυστυχως. Να παρει...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, επειδή οι εκλογές τελείωσαν και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη συνάντησή μας την Κυριακή, παίρνω την πρωτοβουλία να φτιάξω μια
λίστα με αυτούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή και προσθέτω από μόνος μου κάποιους που αν δεν έρθουν, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. ![]() Προσθέστε το όνομά σας στη λίστα όσοι θα έρθετε και όσοι δεν μπορούν, ας διαγράψουν το δικό τους, ... αν τολμούν... ![]() Τσιόνογλου Σταύρος george paco chemical mac lion panos1972 nikosm1 Alex Salonica MiziGr chris129 vasilakis gkampanis theodor72 aquaman space4711 bokostas ¶ντε παιδιά να οργανωνόμαστε, δηλώστε συμμετοχή κι αφήστε τις δικαιολογίες. |
|
||||
|
||||
![]()
... θα το παλέψω κι εγώ όσο μπορώ... Έχω σκοπό να αραιώσω λιγάκι και τις βαλισνέριες οπότε θα έχω μαζί μου μερικές ριζούλες για όποιον τις χρειάζεται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τσιόνογλου Σταύρος
george paco chemical mac lion panos1972 nikosm1 Alex Salonica MiziGr chris129 vasilakis gkampanis theodor72 aquaman space4711 bokostas neos Βαλισνέριες έχω κι εγώ Πάνο, δεν ξέρω όμως την καταγωγή τους. Πέρνα από το σπίτι να τις ρωτήσουμε...και φέρε τη java moss βρε φαταούλα. Paco ακούς, δε μου δίνει ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |