|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ αυτή τη φορά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ νομίζω πως η επόμενη συνάντηση πρέπει να γίνει στις 11!!!
|
||||
|
||||
![]() Ουάου!!!! Θα έχουμε και VIPS! ![]() ![]() ![]() Άντε ντε.... Τόσο καιρό σε περιμένουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εκτός απροόπτου θα σας τιμήσω με την αφεντομουτσουνάδα μου
![]() Έχω να φέρω και κλαδέματα από java και xmas moss που τα πετάω και είναι κρίμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κράτα κατιτίς και για τα μαςςςς.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εκείνα τα ζεβράκια και δεν καταφέραμε να συναντηθούμε. Όσο για σένα Πάνο, κράτα και κανένα παιδικό αξεσουάρ για τη συνάντηση, μην τα χαρίζεις όλα με αγγελίες. Άσε που στο επόμενο κουτσούβελο, σε βλέπω να τα ζητάς πίσω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης έχω για χάρισμα και 1 ζευγάρι κριμπένσις καθώς και άλλα 3 θηλυκά κριμπένσις αναπαραγωγής μου, όποιος τα θέλει ας με ενημερώσει αν είναι για να τα φέρω κι αυτά στη συνάντηση.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σ' ευχαριστώ Άλεξ, αλλά δυστυχώς τα ενυδρεία μου παραείναι γεμάτα και μάλλον πρέπει να μειώσω την ιχθυοφόρτιση, παρά να την αυξήσω. Οπότε αυτή τη φορά, μάλλον θα φέρω κι εγώ ψαράκια να χαρίσω. |
|
||||
|
||||
![]()
εαν εχει κανεις Maingano και θελει να δωσει 3-4 ψαρακια δεν θα ελεγα οχι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |