|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για το μονομαχο δε μπορω να πω κατι..αλλοι δε τις πειραζουν..αλλλοι τις αποδεκατιζουν..και αλλοι (ξερει ο Raven) στην αρχη ειναι ακακοι και μετα γινονται λαιμαργα σαγονια...
![]() στο μεγαλο ενυδρειο μπορεις να βαλεις τσερυ αφοβα....φυσικα μερος του γονου θα τρωγεται απο τα ψαρακια..αλλα αν εχεις φυτα-κρυψωνες θα επιβιωνουν και θα πολλαπλασιαζονται...γενικα ειναι πολυ προσαρμοστικες και θριαμβευουν στα περισσοτερα ενυδρεια... αρκει να προσεχεις να εχεις καλες μετρησεις..το πεχα και οι σκληροτητες αν δεν ειναι ακραιες τις αφηνουν ουσιαστικα αδιαφορες...
|
||||
|
||||
![]()
για τον μονομαχο το ξερω για την συμπεριφορα.. για αυτο πρωτα θα βαλω στο μεγαλο να πολλαπλασιαστουν και μετα σο μικρο ( να σημειωσω οτι στον μονομαχο εχω και 2 apple τα οποια δεν πειραζει ) το πεχα μ ειναι ελαφρως βασικο ( μπορω να κανω κατι για να το μιεωσω? ) και απο σκληροτητα ξερω μονο οτι το νερο μ ειναι σκληρο χρησημ πειω νερο δικτυου 8εσσαλονικης.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις "καθαρο" νερο...δηλαδη με χαμηλα νιτρικα και οχι αμμωνιες και νιτρωδη ..μια χαρα θα τα πανε...
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον πηρα για αρχη 3 cherry εκανα την προετημασια ..τις εβαλα.. τι τρωνε οι γαριδες???? απο τις 3 βλεπω μονο την μια να κανει βολτες την οποια παρεπιπτοντως δεν την πειραζει κανενα ψαρι.. οι αλλες 2 λετε να
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω αρχισει να ανυσυχω . μεχρι χθες εβλεπα 2 γαριδουλες απο τις 3 τωρα απο το πρωι δεν εχω δει καμια.. λετε να τις εφαγαν τα νεον??
|
|
||||
|
||||
![]()
κανονικά
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι γινεται χθες το βραδυ πηγα με εναν φακο και ειδα στα κλεφτα μια γαριδα.. λετε να τις πειραζει το φως??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ να βάλω ξύλο που μάζεψα στο ενυδρείο | Στέλιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 07-05-15 12:16 |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Πόσα guppies μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου ; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Ζωοτόκα | 21 | 05-02-09 21:26 |
Μπορώ να βάλω...... | LEON13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 20-11-07 00:27 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |