|
![]() |
#1 |
Μπορώ να βάλω ξύλο που μάζεψα στο ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Έψαξα στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα αλλα δεν έβγαλα άκρη, το ξύλο το εχω πολλα χρονια στο σπίτι, νομίζω οτι το είχε μαζέψει απο μια παραλία η μάνα μου, σήμερα το έκοψα γιατι ηταν πολυ μεγάλο και το έβαλα σε νερό γιατι σκοπεύω να βάλω πάνω την ανουμπια μου, αυριο θα ανεβάσω και φωτογραφία. Αν το βάλω σε βραστό νερό το οποίο θα αλλάζω κάθε μέρα θα μπορει να μπει στο ενυδρείο;
|
|
Εμφανίσεις: 6533
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε φωτο πρωτα.
γενικα τα ξυλα απο παραλια δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι κουβαλανε πολυ αλατι πανω τους και μπορουν να επηρεασουν το νερο αρκετα. αν το εχεις χρονια ομως και αφου ξεπλυθει αρκετα,ισως κανει. βαλε φωτο να δουμε. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1430948904
------------------------- Ελπίζω να βοηθανε οι φωτογραφίες , το εχω βαλει μέσα στον κουβα με νερό απο το πρωι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Στέλιος : 06-05-15 στις 23:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν το μουλιασεις αρκετα,σε σημειο να βυθιζεται ισως μπορεις να το βαλεις.
δεν ξερω ομως ποσο θα αντεξει στο γλυκο,γιατι το αλατι τοχει συντηρησει κιολας. δεν το εχω δοκιμασει,οποτε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι εννοείς να το συντηρήσει ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να βάλω ξύλο στο ενυδρειο? | kapsok | Χρυσόψαρα | 3 | 25-01-10 12:33 |
Μπορώ να βάλω? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 03-04-09 17:16 |
Πόσα guppies μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου ; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Ζωοτόκα | 21 | 05-02-09 21:26 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |