|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα μάλλον χαμηλών απαιτήσεων να μην θέλουν μπουκάλα co2 ακόμα τουλάχιστον τώρα στο μέλλον βλέπουμε έχω co2 diy και από φωτισμό έλεγα για 2 λάμπες 120m για φυτά της tropical νομίζω
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα είναι τα λίτρα και τι ψαράκια θέλεις να βάλεις;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
300 λίτρα σκέφτομαι σκαλάρια ροδοστομους και δε ξέρω τη άλλο
|
||||
|
||||
![]()
Όλα αυτά τα ρωτάω για να δεις και την ποσότητα της άμμου που θα χρειαστείς. Αν πχ σκεφτόσουν για ψαράκια που σκάβουν πολύ (οι περισότερες κιχλίδες) θα χρειαζόσουν αρκετό πάχος άμμου. Επειδή πρόσφατα έκανα και εγώ αλλαγή από χαλικάκι σε άμμο (δες εδώ) για να πετύχω ένα οριακά ικανοποιητικό πάχος άμμου 6-7 εκατοστών χρειάστηκα 25 κιλά. Και μιλάμε για πολύ μικρότερο ενυδρείο.
Να υποθέσω ότι υπάρχει Α/Ο.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μου φενετε θα μαζεψω απο τη θαλασσα και θα την ξεχωρισω με το τσιμπιδακι
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη δε χρειάζεται να πάρεις από Pet Shop... Χαλαζιακή άμμο βρίσκεις και σε μαγαζιά με διακοσμητικές πέτρες (πχ. Ερμής) αλλά και σε μαγαζιά με μονωτικά υλικά...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είμαι και σε κρίσιμη ηλικία 60 κιλά με 2 το κιλό νατο το εγκεφαλικό έκανα και ποίημα ------------------------- Παράθεση:
![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 10-09-09 στις 08:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα diy | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-04-08 09:43 |
ΒΟΤΣΑΛΑ IRIS & ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ ΚΙΤΡΙΝΗ | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 36 | 20-12-07 21:59 |
Υποστρωμα | thanosatha | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 15-01-07 12:29 |
υποστρωμα | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-09-06 16:47 |