|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
{{Με τον απάνθρωπο τρόπο αγοράζουμε μια μικρή ποσότητα φθηνών, ανθεκτικών ψαριών (τα οποία συνήθως δεν σκοπεύουμε τα κρατήσουμε μετά την ολοκλήρωση του στρωσίματος), τα βάζουμε στο ενυδρείο, τα ταΐζουμε και τα αφήνουμε ώστε να ξεκινήσει ο κύκλος που ανέφερα παραπάνω. Μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος (διαβάστε παρακάτω) πολύ απλά φροντίζουμε να τα δώσουμε σε κάποιον χομπίστα και βάζουμε τα ψάρια που έχουμε επιλέξει στο ενυδρείο μας.}}
αυτο δν εχω κανει στην ουσια εγω?? το ενυδρειο οπως εχω προαναφερει το εχς περιπου 5 μηνες, δν θυμαμαι καλα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
quiz.. πόσα λίτρα πιστεύετε οτι είναι? | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-03-09 13:42 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |
πόσα λίτρα sump ανά λίτρο ενυδρείου? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 25-02-07 16:29 |
Πόσα mm είναι; | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 11-01-06 23:15 |
Πόσα λίτρα; | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-04 11:19 |