Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από menios09
δηλαδη απο οτι εχω καταλαβει πρεπει ν παρω τεστ νερου για ν στρωσω το ενυδρειο μου ετσι ωστε οταν αποφασισω τι ψαρια θα βαλω, ν ειναι ετοιμο αφου το εχω διακοσμισει καταλληλως.... 
|
Αν δεν εχεις πειραξει το φιλτρο π.χ. να πλυνεις τα σφουγγαρια και τα υλικα του με νερο βρυσης μετα απο 5-6 μηνες το φιλτρο ηδη θα εχει στρωσει! Θα πρεπει να παρεις τεστ να δεις τις παραμετρους που εχεις στο ενυδρειο σου τωρα!! Ισως το φιλτρο σου δεν επαρκει για την ιχθυοφορτηση που εχεις ... μονο με μετρησεις μπορεις να το διαπιστωσεις! Γενικα εδω Ελλαδα εχουμε σκληρο νερο ... Αν δεν θελεις να μπλεξεις με αντιστροφη οσμωση η αλλους τροπους για να το μαλακωσεις τοτε ... αναγκαστικα θα πρεπει να αποχωρηστεις τα ψαρια που εχεις και ειναι για μαλακο νερο!! Ειναι πολλες πληροφοριες και ολα μαζι θα σου φανουν βουνο ... αλλα με διαβασμα θα τα ξεμπερδεψεις ...
Ειναι λογικο να εχεις χιλιαδες αποριες ... Στη σελιδα του gab κατω απο εκει που λεει προσωπικα μυνηματα ... εχει την αναζητηση ... γραψε τη λεξη κλειδι που εχεις σαν απορια και θα σου βρει πολλες πληροφοριες για αυτο που ψαχνεις! Οτι θες και δε καταλαβαινεις εδω ειναι ολοι να σου απαντησουν ... Συνηθως ομως θα βρεις τις ιδιες ακριβως αποριες ... απο προηγουμενους χρηστες αφου υπαρχει μια λογικη συνεχεια σε ολα αυτα ....