|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν προτρεπω κοσμο για πιο σωστα βιοτοπικα ενυδρεια ας το πει ο κοσμος (και ειναι πολυς) που εχει παρακολουθησει το σεμιναριο. Και σε μια συζητηση περι βιοτοπικων ενυδρειων δεν μπορω να μην αναφερω καποιες εναλλακτικες, επειδη θα φοβηθω μηπως το δει κανενας αρχαριος και σχηματισει λαθος εντυπωση, (γιατι η διατυπωση μου ηταν σαφεστατη) ουτε θα απολογηθω κιολας, ειδικα εγω που ειμαι εντελως της αποψης οσο πιο πιστο αντιγραφο.
Οσο για τα τουβλα, σε ενα ενυδρειο που δεν μας ενδιαφερει η αισθητικη του (ενυδρειο αναπαραγωγης, ενυδρειο σε φισρουμ κι οχι "σαλονιου"), πληρουν μια χαρα τις προυποθεσεις με τις πολλες τρυπες που εχουν, δες τη φωτο που συναπτω. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δημιουργια ταπητα | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 13-04-08 21:20 |
δημιουργια δημοσκοπισης | orck | Greek Aquarist's Boards | 1 | 14-02-08 16:49 |
Δημιουργια Background | spookie | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 28-09-07 08:47 |
ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ | ΓΙΩΡΓΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-05-04 19:11 |