|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αρα αφου το διαβασες.....για την ωρα φαινεται να μην υπαρχει προβλημα...αλλα οπως λεει και ο φιλος βασιλης...συντομα θα εμφανιστουν πολλα!
επισης γιατι τα στρεσσαρει με ακαταλληλο νερο?? και φυσικα και δεν ειναι ντροπαλα και φοβιτσιαρικα τα σκαλαρια...φαιρονται ετσι στον ξαδερφο σου επειδη τα εχει σε ακαταλληλες συνθηκες...
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ . αλλα αφου τα σκαλαρια ακομα ειναι πολυ μικρα οπως σας ειπα δε νομιζω να εχουν προβλημα απο την αποψη ελλειωης χορου.του ξαδερφου μου δεν ειναι καθολου ντροπαλα και φοβιτσιαρικα απλα γενικα σας λεω καπου διαβασα οτι δεν ειναι δραστηρια πολυ ψαρια οπως τα γκαπυ και πως δεν ειναι επιθετικα στα αλλα ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που παρατηρησα εγώ απο την ολιγοημερη συμβιωσή μου με τα σκαλάρια ειναι πως συμετέχουν πολύ στο τι γίνεται γύρω τους.... κινουνται αργα σε όλες τις κατευθύνσεις αλλά αν χρειαστεί να γκαζόσουν τότε μένεις με το στόμα ανοιχτό... Ειναι απόλαυση να τα παρατηρεί κανεις....
|
||||
|
||||
![]()
εσεις δε σας λεω οτι κανουν αλλα τι θα μου προτινατε να βαλω ενα σκαλαρι η ενα ζευγαρι.το ενυδρειο μου ειναι 60 λιτρα και εχω λιγα γκαπυ μολυ και πλατυ .
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να μην βάλεις κανένα "σκαλάρυ" μέσα σε αυτά τα λίτρα, πόσα guppy κλπ έχεις σε αυτά τα λίτρα ?
|
||||
|
||||
![]()
γυρο στα 10.δε σας λεω οτι θα βαλω αλλα αν εβαζα τι θα ηταν καλυτερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα απολύτως είσαι ήδη φουλ.
Καιρός να σκεφτείς να βγάλεις και μερικά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οσον αφορα τα σκαλαρια που θελεις να βαλεις στα 60 λιτ(ισως και 40-45 καθαρα)
....η ελλειψη χωρου εχει ως συνεπεια τα ψαρια να μη κινουνται οσο θα επρεπε-αρα δε γυμναζουν τους μυς τους- οποτε και δε μεγαλωνουν οσο θα επρεπε.... ....σε συνδυασμο με τη αυξηση των εσωτερικων οργανων-που συμβαδιζει με την ηλικια(οσο μεγαλωνουν ηλικιακα τοσο μεγαλωνουν και τα εσωτερικα οργανα τους),εχει ως αποτελεσμα το θανατο τους* πολυ γρηγοροτερα απο οσο θα επρεπε... ![]() *...ισως και βασανιστικα σε βαθος χρονου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια φιλικα το ειπα απλα ενασ αλλοσ φιλοσ μοθ εχει 40 γκαπυ απο γενες και δε του ψοφανε εγω εχω μονο 10 αν πολλα πλασιαστουν συμφωνω πως θα ειναι πολλα αλλα νομιζω πως 10 σε 60 λιτρα δεν ειναι πολλα σορρυ για την παρεξηγηση .ζητω συγνωμη.και το ενυδρειο ειναι 60 καθαρα και 70 μικτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χόμπι του ενυδρείου θέλει υπομονή και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποκτήσεις.
|
||||
|
||||
![]()
εχω καταλαβει οτι ειναι καλυτερο σε ενα 60αρι ενυδρειο να μην εχεις σκαλαρια λλα αμα εχεις ενα ζευγαρι τι ειναι καλυερο να τα αφησεις και τα δυο η να αφησεις ενα?κανενα δε γινετε γιατι ειναι αποφασισμενος να φησει εστω και ενα μεσα στο ενυδρειο!τι προτεινετε?το ξερω οτι καλυτερα κανενα αλλα δε γινετε αλλιως δεν αλλαζει γνωμη!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπυ | asteris_veroia | Ζωοτόκα | 15 | 14-03-08 01:45 |
τι να βαλω; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-03-08 02:27 |
Γκαπυ | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 3 | 01-10-07 17:49 |
γκαπυ | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 15-04-07 23:09 |
Τι να βαλω?? | skorpion | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-02-03 21:25 |