|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω αυτο πιστευα μεχρι που ειδα το ενυδρειο του ξαδερφου μου που το εχει 1 χρονο και εχει 60 λιτρα με 3 σκαλαρια και 10 γκαπυ.δεν εχει απολοιτος κανενα προβλημα και επηζουν και ορισμενα μωρα δε ξερω ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα υπάρξει καιρός όπου το προσωρινό "κανένα πρόβλημα" θα γίνει "πολλά προβλήματα". ¶σε να μεγαλώσουν ακόμα λίγο τα σκαλαράκια του, αν ζήσουν βέβαια στα 60 λίτρα...
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το διαβασες?? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32318
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη τι προβλημα θα εχει? γιατι εχω ακουσει οτι τα σκαλαρια ειναι πολυ ντροπαλα ηρεμα και φοβιτσιαρικα ψαρια!
------------------------- ναι το διαβασα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μίμης : 14-07-09 στις 16:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αρα αφου το διαβασες.....για την ωρα φαινεται να μην υπαρχει προβλημα...αλλα οπως λεει και ο φιλος βασιλης...συντομα θα εμφανιστουν πολλα!
επισης γιατι τα στρεσσαρει με ακαταλληλο νερο?? και φυσικα και δεν ειναι ντροπαλα και φοβιτσιαρικα τα σκαλαρια...φαιρονται ετσι στον ξαδερφο σου επειδη τα εχει σε ακαταλληλες συνθηκες...
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ . αλλα αφου τα σκαλαρια ακομα ειναι πολυ μικρα οπως σας ειπα δε νομιζω να εχουν προβλημα απο την αποψη ελλειωης χορου.του ξαδερφου μου δεν ειναι καθολου ντροπαλα και φοβιτσιαρικα απλα γενικα σας λεω καπου διαβασα οτι δεν ειναι δραστηρια πολυ ψαρια οπως τα γκαπυ και πως δεν ειναι επιθετικα στα αλλα ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που παρατηρησα εγώ απο την ολιγοημερη συμβιωσή μου με τα σκαλάρια ειναι πως συμετέχουν πολύ στο τι γίνεται γύρω τους.... κινουνται αργα σε όλες τις κατευθύνσεις αλλά αν χρειαστεί να γκαζόσουν τότε μένεις με το στόμα ανοιχτό... Ειναι απόλαυση να τα παρατηρεί κανεις....
|
||||
|
||||
![]()
εσεις δε σας λεω οτι κανουν αλλα τι θα μου προτινατε να βαλω ενα σκαλαρι η ενα ζευγαρι.το ενυδρειο μου ειναι 60 λιτρα και εχω λιγα γκαπυ μολυ και πλατυ .
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οσον αφορα τα σκαλαρια που θελεις να βαλεις στα 60 λιτ(ισως και 40-45 καθαρα)
....η ελλειψη χωρου εχει ως συνεπεια τα ψαρια να μη κινουνται οσο θα επρεπε-αρα δε γυμναζουν τους μυς τους- οποτε και δε μεγαλωνουν οσο θα επρεπε.... ....σε συνδυασμο με τη αυξηση των εσωτερικων οργανων-που συμβαδιζει με την ηλικια(οσο μεγαλωνουν ηλικιακα τοσο μεγαλωνουν και τα εσωτερικα οργανα τους),εχει ως αποτελεσμα το θανατο τους* πολυ γρηγοροτερα απο οσο θα επρεπε... ![]() *...ισως και βασανιστικα σε βαθος χρονου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ο Πάνος ειναι ο ειδικός στο θέμα σκαλάρια και μου είχε συστήσει να μην βάλω σκαλάρια στο 120λ΄τ μου παρά μόνο αν είχα ζευγάρι... πράγμα που για καλή μου τύχη καταφερα να βρώ .... (!!!) μπορώ και γω με την σειρά μου να σου πω πως τα σκαλάρια θέλουν τον χώρο τους.... Μοιαζουν σαν ελικόπτερα που χτενίζουν όλο το ενυδρείο... αφου τα δικά μου 120 λίτρα ειναι λίγα φαντάζομαι τα μίσα σου λίτρα θα ειναι ψιλοταλαιπωρία....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπυ | asteris_veroia | Ζωοτόκα | 15 | 14-03-08 01:45 |
τι να βαλω; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-03-08 02:27 |
Γκαπυ | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 3 | 01-10-07 17:49 |
γκαπυ | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 15-04-07 23:09 |
Τι να βαλω?? | skorpion | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-02-03 21:25 |