|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 1.. Ένας χομπιστας μπορεί να αδιαφορεί για το αν έχει μεταλλαγμένο ψαρί .Aπλά να του αρέσει και να προσπαθεί να το φροντίζει σωστά. 2.. Ένας χομπιστας που μπορεί να έχει μεγαλύτερη ευαισθησία σε τέτοια πράγματα και δε θα έπαιρνε μεταλλαγμένο (γενετικά τροποποιημένο ψαρί) 3.. Ένας άλλος με μεγαλύτερες ευαισθησίες θα έπαιρνε ψαριά μονό αν μπορούσε να τους δώσει της ιδανικότερες συνθήκες σε τεράστιο ενυδρείο με πολλά περίσσια λίτρα. Όλα έχουν να κάνουν με την ευαισθησία του κάθε ενός. Πράμα που όσο και να προσπαθούν κάποιοι ποιο ευαίσθητοι να αφυπνίσουν και να ενημερώσουν κάποιους αν ο άλλος δεν θέλει , ότι και να λένε οι άλλοι τους έχει απλά γραμμένους. Πιστεύω ότι εμείς οι 500 – 1000 που ασχολούμαστε με τα φόρουμ ξέρουμε το τι θα πάρουμε. Αυτοί που συνήθως (σχεδόν πάντα) που αγοράζουν ότι τους κάνει απλά κλικ δε πρόκριτε να ασχοληθούν καν με το να ενημερωθούν από κάποιο ενυδρείο φόρουμ. Οπότε πιστεύω ότι τα ψιλό λεμέ μεταξύ μας που είδη ξέρουμε ότι δε θα πάρουμε τέτοια ψαριά. Καλοπροαίρετα φίλε μου . Στηρίζω την κίνηση αυτοί για ενήμερος στο τι συμβαίνει στων χώρο “μας”. Απλά πάντα οι άσχετοι είναι περισσότεροι από τους συνειδητοποιημένους χομπιστες και είναι αυτοί που στηρίζουν και την αγορά και γι αυτούς γίνονται συνήθως όλα αυτά τα νέα τροποποιημένα είδη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυστηχος ετσι ειναι. ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Red crystal : 06-07-09 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για δειτε και αυτα τα ψαρακια και πεστε μου πως αισθανεστε ;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή τη φορά την τιμητική τους έχουν τα cory . Δείτε πως κατέληξαν ! Όλα longfin!
c. albino_____________c. aeneus__________c. paleatus__________c. panda ![]() ![]() ![]() ![]() Και μια σειρά από danio, σε όλα τα σχήματα και τις αποχρώσεις : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και επίσης : cherry barb__________tattooed barb________blue angelfish ![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
-Νομιζω εχει ξανασυζητηθει το θεμα για τα μεταλαγμενα,τα υβριδια και τις επιλεκτικες αναπαραγωγες...
...αλλο το ενα και αλλο, το αλλο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπαραγωγες | sifnos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-09 18:03 |
ΨΑΡΙΑ | MEGADOM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 28-01-09 19:45 |
ΨΑΡΙΑ | MEGADOM | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-07-08 13:39 |
SOS ΧΑΝΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ | SaKreK | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-02-05 15:26 |
ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΕΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:27 |