|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ εκεί που διαφωνώ είναι ότι ενώ έχετε εφαρμόσει μία μέθοδο στησίματος και συντήρησης του ενυδρείου σας την οποία εμπιστεύεστε γιατί την έχουν εμπιστευτεί κι άλλοι και βλέπετε ότι αποδίδει και στο σύστημα σας, όταν γίνεται μία σχετική ερώτηση υποστηρίζετε άλλα, με αποτέλεσμα να μπερδεύετε αυτόν που ρώτησε αλλά και πολλούς που διαβάζουν το θέμα. Δηλαδή πετάτε κουβέντες του στιλ για παράδειγμα «βραβεύτηκε ενυδρείο με κυκλοφορία 10 επί» Αυτό αν δεν μπεις σε λεπτομέρειες να εξηγήσεις τι και πως δημιουργείς σύγχυση. Λες τώρα εσύ ότι προτιμάς συστήματα με λιγότερο βράχο γιατί έτσι τα ψάρια θα έχουν περισσότερο χώρο για να μπορούν να κολυμπούν. Λάθος και το γνωρίζεις,το ψάρι θέλει πρώτον πολλούς χώρους για να κρυφτεί, να νιώσει ασφάλεια για να κολυμπίσει και αυτό το πετυχαίνεις σωστά μόνο αν βάλεις βράχο πάνω από το 10% των λύτρων σου. Νομίζω αυτό ισχύει για όλα τα είδη των ψαριών του θαλασσινού, αλλά αν ξέρεις εσύ κάτι άλλο πες μου το μπορεί να είμαι και λάθος.
|
||||
|
||||
![]()
τα φορουμ δεν ειναι για να δινουν μασημενη τροφη ουτε για να ανακαλυπτουν απο την αρχη τον τροχο.δεν υπαρχει μια συγκεκριμενη λυση και οδος.και ευτυχως.τοτε θα γραφαμε σε ενα χαρτι τι χρειαζεται και τελος.δε θα σκαγαμε.ειναι δικαιωμα του καθ ενος να πιστευει αυτο που δουλευει σε αυτον.σωστο σε ενα εδυδρειο ειναι αυτο που το κανει να δουλευει σωστα.ωστοσο αυτο δε σημαινει οτι δε θα κοιταμε τις εξεληξεις ή οτι θα κλεινουμε τα ματια μας σε κατι καινουργειο ή πολυ περισσοτερο σονι και καλα να μην κανεις τιποτα αλλο απο αυτο που εκανες εσυ ή εγω ή ο καθ ενας στο ενυδρειο του.εχω δει ενυδρειο 300 λιτρα με 50 κιλα βραχο μια χαρα δουλευε μια χαρα τα σκασε μια χαρα ευχαριστημενος ειναι ο ανθρωπος με το αποτελεσμα.να κανουμε δηλαδη ολοι το ιδιο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μη κολλας με τα νουμερα γιατι οπως σου ειπα ολα ειναι σχετικα.
Εγω π.χ. αγοραζω fiji premium ![]() Τωρα το αερατο aquascape δε σημαινει απουσια κρυψωνων. Αν ψαξεις αλλα ποστ μου θα διαπιστωσεις οτι εχω αναφερθει πολλες φορες στην αναγκη δημιουργιας κρυψωνων. Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Να με συγχωρήσετε αλλά τα άσχετα, με το θέμα, ποστ θα διαγραφούν!
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινησε αλλο θεμα και μετεφερε τα εκει , εχει ενδιαφερον.
|
||||
|
||||
![]()
+1.ειπωθηκαν πολλα και βαρια τοσο σε προσωπικο επιπεδο οσο και σε επιπεδο διαδοκασιων στο χομπι.δεν μπορουμε να προσβαλουμε ανθρωπους και υποληψεις και απλος να διαγραφουμε ενα ποστ.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομίζω ήμουν σαφής τι δεν κατάλαβες;
|
||||
|
||||
![]()
Υποστηριξα πως με 10χ κυκλοφορια μπορουν να δουλεψουν ολα τα ενυδρεια επειδη δουλεψε ενα (το οποιο εγω δεν το ξερω
![]() Βαλε ενα λινκ που αμφιβαλεις με τα λεγομενα μου να σου παραθεσω επιχειρηματα για να γινει μια επικοδομητικη συζητηση.
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 28-06-09 στις 23:21 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είπα εγώ ότι το υποστήριξες; Δεν έκανες όμως και κάποιο αντίθετο σχόλιο μία διευκρίνιση σαν mod που είσαι τη στιγμή που ελέχθη πιο πάνω. Το να λέμε «όλα είναι σχετικά» μάλλον μπερδεύει περισσότερο. Για το λινκ που μου ζητάς, τι δεν σου φτάνει αυτή η ενότητα; Τι κατάλαβε δηλαδή ο ababapanos στην ερώτηση που έκανε; Ας μας πει. Ήταν σωστό δηλαδή αυτό που πρότεινα ότι θα χρειαστεί έξτρα κυκλοφορητές και παραπάνω βράχο; Ναι ή Όχι;
|
||||
|
||||
![]()
Θα επρεπε να κανω καποιο αρνητικο σχολιο σε αυτα που ειπε ο Enzo για την κυκλοφορια? Αφου ειχε βρει συστημα που δουλευε το ατομο που βγηκε ΤΟΤΜ , οτι και να ελεγα εγω θα ηταν μ@.....@ αν οχι περιττο.
Τωρα για το αν καταλαβε ο φιλος με ποια σειρα πρεπει να γινει η μετακομιση , τι να πω? Εδω ειμαστε αν δεν καταλαβε ας ξαναρωτησει. Δε θα μπορω να μπω μεσα στο κεφαλι του να ξερω τι κυκλοφορητες εχει ή αν σκεφτεται να βαλει αλλους. Επισης σαν μοντ θα επρεπε να κανω παρατηρηση σε εσενα και τον sifnos αλλα δε μου αρεσει να χαλαω την καρδια μου . ![]() Εχεις μιλησει με το παιδι και ξερεις τι κυκλοφορητες εχει και πως ειναι ο βραχος του ? Κυκλοφορια πιθανοτατα θα χρειαζεται περισσοτερη . Οσο για το βραχο ειναι θεμα αισθητικης (μια χαρα κρυψωνες κανεις με 25 κιλακια).
|
||||
|
||||
![]()
Το ότι θα ξαναρωτήσει θα ξαναρωτήσει σίγουρα και πολύ καλά θα κάνει. Και όταν το στήσει με τα 25 κιλά ας βάλει και μία-δυο φωτογραφίες να βγάλουν οι αναγνώστες τα συμπεράσματα τους.
Για τις παρατηρήσεις που λες ,κάνε και μη χαλιέσαι. Σε ότι αφορά εμένα έχεις το ΟΚ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ | floridis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 04-09-08 08:06 |
μετακομιση | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 30-06-08 01:25 |
Μετακομιση | netblues | Greek Aquarist's Boards | 7 | 12-02-08 14:02 |
Μετακομιση-θεραπεια | HoG | Bettas | 5 | 03-12-07 14:08 |