|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Nikman - Sifnos μπορειτε να τα πειτε και με πμ οσα δεν εχουν σχεση με το ποστ ή να ανοιξετε ενα αλλο θεμα για να παιξουμε ολοι μπαλα!
Αυτο που εχω παρει εγω σαν μπουσουλα με την ενασχοληση μου με τα ενυδρεια και οχι μονο ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν πρεπει να ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΟΙ! (Ο Borneman ειναι κατα της χρησης του σκιμερ , ενω ο Calfo γουσταρει overskimming! Tι εχετε να πειτε πανω σε αυτον? ![]() Δεν υπαρχουν στανταρ που να σου λενε βαλε 10 κιλα βραχο για καθε 100 λιτρα για τον πιο απλο λογο , οτι βραχος με βραχο διαφερει στο βαρος σε σχεση με τον ογκο που καταλαμβανει μεσα στο ενυδρειο. Επισης δεν υπαρχουν στανταρ που να σου λενε οτι πρεπει να χρησιμοποιεις σκιμερ (αν και ειμαι υπερ της χρησης του) εφοσον μπορεις να παιξεις με την φιλτρανση σου με παμπολλους τροπους. Στο θεμα του βραχου ειμαι υπερ της δημιουργιας αερατων aquascape με 7-8% βραχο για να εχουνε χωρο τα ψαρακια για κολυμπι. Κωστα οπου νομιζεις οτι πρεπει να μετακινηθουν καποια ποστ σε αλλο θεμα καντο.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ | floridis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 04-09-08 08:06 |
μετακομιση | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 30-06-08 01:25 |
Μετακομιση | netblues | Greek Aquarist's Boards | 7 | 12-02-08 14:02 |
Μετακομιση-θεραπεια | HoG | Bettas | 5 | 03-12-07 14:08 |