|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά, μετά από διάφορες δοκιμές του τύπου,
λίγο πιό πάνω,λίγο πιό δεξιά κλπ,κατάφερα να έχω θερμοκρασία γύρω στους 28, ανάλογα με την ζέστη που έχει έξω,βάζοντας δύο ανεμιστηράκια ακριβώς πάνω από το sump,να πιάνουν όλη την επιφάνεια και ένα στο ένα άνοιγμα του επίπλου να διώχνει αέρα προς τα έξω.Προς το παρόν είμαι εντάξει. Αν πιάσει κανένας καύσωνας μακράς διάρκειας,βλέπουμε. Ίσως τότε, να μπει και άλλο ένα.Ή θα αυξηθούν οι ώρες λειτουργίας αυτών που έχω.Βλέποντας και κάνοντας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ανεμιστηράκια πάντα με κοντρόλερ έτσι;
|
||||
|
||||
![]()
Με χρονοδιακόπτη τα έχω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με χρονοδιακοπτη δεν μπορεις να κρατησεις σταθερη την θερμοκρασια ουτε κατα διαννοια. Χρειαζεσαι κοντρολερ θερμοκρασιας.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα διαφωνήσω με το κοντρόλερ.Απλώς μέχρι τώρα
είμαι ευχαριστημένος με την θερμοκρασία που έχει το ενυδρείο και έχω ησυχάσει.Δεν έχει πάει πάνω από 29 καμία μέρα.Είναι ανάμεσα 27-29, ανάλογα με το πόσο ζεστή κάνει έξω.Και δεν εννοώ ότι είναι 29 μετά με τους ανεμηστήρες πάει 27 και ξανα 29 κλπ.Αν έξω πχ έχει 32-34 το ενυδρείο είναι στους 28-29.Βέβαια όλα είναι ρευστά και αν χρειαστεί θα γίνουν αλλαγές.Πέρυσι πάντος τέτοιο καιρό το ενυδρείο δούλευε με γλυκό νερό και είχε από 30-34 όλο το καλοκαίρι.Φέτος με την βοήθεια του sump και τους ανεμηστήρες κάτι έχει αλλάξει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2 βαθμοι διαφορα συνεχες ανεβοκατεβασμα δεν μου αρεσει καθολου ... ουτε και στα ζωντανα σου.
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύνδεση ανεμιστήρων | dizio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 06-06-10 16:47 |
Ερώτηση περί Αρτέμιας | george1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-04-09 17:04 |
Ερώτηση περί φωτισμού. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 27-07-07 11:19 |
Ερώτηση περί NO3 και ΡΟ4 | TaitO | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 36 | 17-01-07 16:07 |
Ερώτηση περί φωτισμού σε φυτεμένο | skippergr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 24-12-06 10:01 |