|
|
||||
|
||||
![]()
Για να'μαι ειλικρηνής για πλαστική με κάποιο τελάρο περιμετρικά σκεφτόμουν.
Απ'την άλλη δε ξέρω πόσο φως θα 'κόβει'..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αλήθεια φίλε, είναι ότι αν κρατηθείς μόνο με λίγα εύκολα φυτά δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα φωτισμού. Θα σου είναι όμως ακόμα μια δύκολη επιφάνεια για συχνό καθάρισμα.
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως εγώ το έχω ανοιχτό το ενυδρείο, για να δροσίζετε περισσότερο.
Ευτυχως δεν εχουν κάνει κανένα σάλτο προς τα έξω, αν και το μεγάλο χρυσόψαρο μου, που έχει γίνει σαν τσιπούρα κιλού, ρίχνει κάτι σφαλιάρες με την ουρά, και πιτσιλάει έξω. Κανα 300αρι φτηνο ενυδρείο υπάρχει να τα βάλω εκει μέσα. Νομίζω ότι το 120λιτρο , έχει αρχίσει να τους είναι μικρό. Το ένα πρέπει να είναι κοντά στους 25 πόντους, και το άλλος στους 20. (Μαζί με την ουρά εννοείτε) Το τρίτο αν και έχει μεγαλώσει, είναι μικρούλι ακόμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου andreasp μου δινεις θαρρος!
Απ'την αλλη, δε θελω ουτε να το σκεφτομαι το ενδεχομενο να γυρισω μια μερα σπιτι και να βρω το μικρο μου, εξω, στεγνο.. @in the pond. αν γινει τελαρο θα γινει απο μεσα και θα 'καθεται' πανω στις κοντρες. Τι χρωμα λετε να ειναι η σιτα?! Να υπηρχε και διαφανη απο σιλικονη καλα δε θα ηταν?!! ![]() ------------------------- Αυτο ξαναπες το..
Εν αρχή ην το χάος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DimmyF : 02-06-09 στις 23:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πηδάνε Πηδάνε όλα τα ζώα Πηδάνε.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρα | garfield | Χρυσόψαρα | 42 | 18-02-10 21:18 |
Multi πηδάνε έξω από το ενυδρείο. | soupia | Tanganyika | 5 | 21-08-07 19:35 |
'Εχω 2 χρυσόψαρα | Dimitris78 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-03-05 13:56 |
Προσοχή, τα ψάρια πηδάνε | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 15-09-03 00:52 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |