|
|
||||
|
||||
![]()
Aυτη η λίμνη ποσα λίτρα περιέχει;
Φίλτρο υπάρχει; Τεστ αμμωνίας;;; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αυτη η λιμνη εχει 50 λιτρα νερου,εβαλα αντιχλωριο τωρα το τεστ αμμωνιας συγχωρεσε με αλλα 1η φορα το ακουω,ωστοσο θα ηθελα να μου πει τι τελικα να κανω για να μην τον ψαχνουμε. ------------------------- ναι υπαρχει και φιλτρο καθως και θερμοστατης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akoylini : 02-10-09 στις 17:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε και κατανόησε τα παρακατω για τον ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΑΖΩΤΟΥ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655 Κάνε μια αλλαγη 70% με αποχλωριωμενο νερό ιδιας θερμοκρασιας γιατι πιθανοτατα ανεβηκαν τα ποσοστα αμμωνιας με συνεπεια να καιγονται τα ψαρια σου.Και μετά ανα 3 ημέρες 30-50%.Μετά δώσε το ένα πίσω γιατι 50 λίτρα δεν "σηκώνουν" 2 χρυσόψαρα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω θερμα για τις απαντησεις σου. χρειαζομαι και τεστ αμμωνιας η να πραξω ετσι οπως μου ειπες? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν πηδανε
ψεκαζουν τα αυγα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατρε αμα βρω πηδω..... οπως λεει και το ανεκδοτο!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρα | garfield | Χρυσόψαρα | 42 | 18-02-10 21:18 |
Multi πηδάνε έξω από το ενυδρείο. | soupia | Tanganyika | 5 | 21-08-07 19:35 |
'Εχω 2 χρυσόψαρα | Dimitris78 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-03-05 13:56 |
Προσοχή, τα ψάρια πηδάνε | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 15-09-03 00:52 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |