|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
.....
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Πιστεύω οτι με μια σωστή μελέτη ενα diy φίλτρο μπορεί να είναι ξισου αποδοτικό.Εδω ρε παιδια κρατάμε reef του οποίου οι απαιτήσεις είναι τρομερές με sump το οποίο είναι ουσιαστικά ιδιοκατασκευή και μάλιστα με τέλεια αποτελέσματα. Για τα φυτά συμφωνώ ότι δεν θέλει τσιγγουνιές.Μόνο καλό κάνουν. Για τα Κοι πιστεύω ότι θα έπρεπε να τα εξετάσουμε σε συνάρτηση με τον αριθμό τους , τον όγκο της λίμνης ,το συστημα φιλτρανσης ,και όλες τις άλλες παραμέτρους.Δεν νομίζω ότι θα δημιουργήσουν απαραίτητα πρόβλημα στο οικοσύστημα μας.Αλλά εμένα το ζόρι μου είναι το υψομετρικό σημείο απο όπου θα εισρέει το νερό προς την φίλτρανση.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροή νερού μέσα στο φίλτρο | egohome | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 14-11-08 11:25 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
φίλτρο νερού και μετρησεις αλλαγων | PanosII | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-07-07 15:09 |
βοήθεια για έξοδο νερού | chrisb | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-04-07 14:48 |
Αλλαγές νερού με φίλτρο... | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-06 10:04 |