|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καταιγιστικός ...
thanks Παράθεση:
το αγόρασα από το ebay ... αυτός που το πούλαγε έλεγε ότι είναι για ενυδρεία ... τώρα βέβαια ποτέ δεν είσαι σίγουρος ... αλλά 8 ευρώ τα πείρα όλα όσα βλέπεις ... αν δω ότι σαπίζουν ... θα φροντίσω τα δέοντα ... πάντως εδώ και 3 εβδομάδες που τα έχω δεν έχω σημάδια παρακμής ... θα δείξει Παράθεση:
δυστυχώς όπως είναι το ενυδρείο αυτην την στιγμή ... δεν μπορεί να αλλάξει ... όμως σε 10 μήνες θα υπάρξει μία μετακόμιση οπότε και έχει προγραμματιστεί για τότε ... Παράθεση:
το νερό μου όντος είναι μαλακό ... αλλά το σαλιγκάρι είναι είδη 2 χρονών και ελπίζω να συνεχίσει να είναι ... είχα 6-7 ακόμα αλλά σιγά σιγά μειώθηκαν ... σίγουρα δεν είναι το καλύτερο του ... αλλά δεν νομίζω ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ... σίγουρα πάντως η σκληρότητα ευθύνεται για το ότι δεν είχα δικές μου γέννες αλλά τα αυγά τα πείρα απο άλλον ... Παράθεση:
ξέρω ότι τα white clouds τυπικά είναι ψάρια που ζούν μέχρι τους 20 βαθμούς... αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά σκληρά ψάρια και δεν εχουν προβλήματα και σε ποιο υψηλές θερμοκρασίες .. στο παρελθόν μάλιστα είχα πετύχει και γέννα σε ελεγχόμενες συνθήκες ... εντάξει ξέρω ότι το ενυδρείο μου δεν είναι το τέλειο βιοτοπικό ... αλλά γενικά έχω κάνει ότι μπορώ για να περνανέ καλά ... και δεν πιστεύω ότι τα είδη είναι τόσο ασύμβατα μεταξύ τους ώστε αυτό να προκαλεί προβλήματα ... ------------------------- ανέβασα και ένα βιντεάκι ... http://www.youtube.com/watch?v=tTupbadCmoo Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 23-03-09 στις 11:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Full Planted | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 09-08-08 01:23 |
Παρουσίαση 84L Full planted | poseidonbc | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 05-05-08 23:43 |
Προβληματα αλγης σε full planted. | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-01-08 16:45 |
Full Planted | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 18-07-07 12:02 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |