|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ μου αρεσει ολη αυτη η πρασινιλα...
![]() αυτο που μοιαζει με ψηλο γκαζον μου θυμιζει ενα υδροφιλο (και οχι υδροβιο) φυτο...μηπως μπορεις να βρεις το ονομα του? απο που το πηρες?? επισης εχεις λαβα και κορυ......κακος συνδυασμος...τα κορυ σου θα εχουν τραυμαισμενα μουστακια..οταν κι εγω αλλαξα τη λαβα με αμμο ειδα οτι το πραγματικο μηκος των μουστακιων τους ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που νομιζα... τα ψαρια σου ειναι μαλακου νερου....πως παει τ σαλιγκαρι αν εχεις μαλακο νερο?? τελος ποσταρε και τις αλλες πληροφοριες...οπως η θερμοκρασια γιατι τα white cloud θελουν πιο χαμηλες θερμοκρασιες...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Full Planted | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 09-08-08 01:23 |
Παρουσίαση 84L Full planted | poseidonbc | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 05-05-08 23:43 |
Προβληματα αλγης σε full planted. | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-01-08 16:45 |
Full Planted | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 18-07-07 12:02 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |