|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας κ παλι.
εξακολουθειται να μη με διαφωτιζεται περι σαμπ. κατανοω οτι ολα οσα μου προτεινεται ειναι τα ιδανικα κ σας ευχαριστω. δε μπορω ομως να αλλαξω κ πολλα σε αυτη την περιπτωση. εγω απλα λογω οτι διαθετω χωρο κ λογω οτι εχω φτιαξει κ στησει αρκετα ενυδρεια απο 20λιτρα εως 280,(11 στο συνολο)επειδη μου αρεσουν τα μαστορεματα,δωρεαν κ σε φιλους με δικα τους εξοδα παντα ανελαβα την κατασκευη. τα υπολοιπα καλα τα λετε αλλα....γουστα ειναι αυτα. πιστευω καταλαβαινετε την θεση μου... να ειστε καλα . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα ειχε 100 απαντησεις σε μια ωρα. Τωρα σκεψου οτι ο ιδιος να ρωταγε πως οπλιζει πιο γρηγορα η καραμπινα του γιατι ηθελε να σκοτωσει ενα γειτονα του. Ποσες απαντησεις λες οτι θα επαιρνε?
|
||||
|
||||
![]()
KALA EYHARISTO
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρανση.Λιτρα/ωρα? | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 20-10-08 10:38 |
επαρκης φιλτρανση... | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 26-09-08 14:38 |
φιλτρανση για 750λιτρα | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 12-05-08 13:23 |
Φιλτρανση και Ανθρακας | nnd | Δίσκοι | 27 | 20-12-07 20:13 |
Μπερδεμα με ψαρια και φιλτρανση!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 01-12-07 14:48 |